Voli: Ulažemo u znanje, u razvoj liderskih vještina i timske saradnje

Izv. prof. dr sc. Nikša Sviličić u kompaniji Voli

8975 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli
Foto: Voli

Investiranje u znanje i razvoj pojedinca i tima ključno je za dugoročni uspjeh svake kompanije. Kompanija Voli kontinuirano ulaže u razvoj svog tima, kroz unapređenje poslovnih vještina, motivaciju i postizanje kako timskih, tako i ličnih ciljeva pojedinca u radnom okruženju koje podstiče saradnju i inovaciju.

Ulaganjem u profesionalni i lični rast zaposlenih, unapređuju se vještine i kompetencije tima i podstiče inovativnost, kreativnost i produktivnost i omogućava pojedincima da rastu u svojoj karijeri. Članovi Uprave su imali priliku da im od strane stručnjaka iz svoje oblasti, Nikše Sviličića, budu predstavljene napredne komunikacijske i prezentacione tehnike, kako bi na što konstruktivniji način i sa dubokim razumijevanjem prema potrebama i očekivanjima odgovorili na sve izove modernog upravljanja.

Izv. prof. dr sc. Nikša Sviličić je trostruki doktor nauka, univerzitetski profesor, filmski reditelj, pisac i muzičar, dobitnik Nagrade za životno djelo i između ostalog u javnosti poznat po neformalnoj tituli “najobrazovaniji Hrvat”. Suvlasnik je i programski direktor poslovne škole Proactiva koja nudi niz edukacija i programa profislisanih za profesionalni razvoj.

Ovo je jedna u nizu edukacija koje se realizuju u Kompaniji, ulaže se u profesionalni razvoj zaposlenih, u cilju njihove lične satisfakcije i motivacije, kao i jačanja tima kroz čvršće veze i snažnijeg osjećaja pripadnosti timu.

( Voli )