Novo u Tea Medica apotekama: Smart Nature Dr.Grandel – nova linija 100% prirodnih proizvoda za njegu kože

U svim TEA MEDICA apotekama dostupna je nova linija prirodnih preparata za njegu kože lica: DR. GRANDEL SMART NATURE – savršen spoj prirode i inovativne njege.

7372 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Tea Medica
Foto: Tea Medica

Ova linija je sertifikovana COSMOS standardom, što znači da nudi vrhunsku njegu sa 100% veganskim formulama i prirodnim sastojcima. Svi proizvodi su pažljivo osmišljeni kako bi vaša koža dobila najbolju moguću njegu i to koristeći nevjerovatnu snagu ovsa.

Tea Medica
foto: Tea Medica

Zašto odabrati DR.GRANDEL Smart Nature?

Ovsene komponente u ovim formulama obezbjeđuju efikasnost i izvanredne rezultate prilagođene svim tipovima kože. Svaki proizvod je osmišljen sa ciljem da vašu kožu regeneriše, umiri, hidrira i zaštiti od znakova starenja, uz podršku prirodnih sastojaka koji su efikasni a nježni.

Tea Medica
foto: Tea Medica

Predstavljamo vam najnovije proizvode iz linije:

CLEANSING GELNJEŽNI GEL ZA ČIŠĆENJE KOŽE Idealan za sve tipove kože, ovaj gel efikasno uklanja šminku i nečistoće sa lica, a pritom čini kožu svježom i čistom. Sa 99,8% prirodnih sastojaka, savršen je izbor za svakodnevnu njegu, jer čisti kožu nježno, a temeljito.

Tea Medica
foto: Tea Medica

SMART NATURE EYE CREAMKREMA ZA NJEGU PODRUČJA OKO OČIJU Kremasta tekstura ove kreme odgovara svim tipovima kože, smanjuje bore i podočnjake uz pomoć moćnih prirodnih sastojaka poput ekstrakta livadskog cvijeća, heljde, ulja šljive i ovsenih mekinja. Vaše oči će izgledati odmorno i svježe, a koža će biti nahranjena i glatka.

Tea Medica
foto: Tea Medica

SMART NATURE DAY SERUMDNEVNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE Ovaj lagani serum sadrži aktivne sastojke koji smiruju kožu, smanjuju iritaciju i čine ten glatkim i hidriranim. 100% prirodnog porijekla, serum popunjava fine linije, zaglađuje kožu i daje joj sjaj. Takođe, biljni šećeri podržavaju sintezu hijalurona, kolagena i ceramida, što dodatno jača barijeru kože.

Tea Medica
foto: Tea Medica

SMART NATURE NIGHT SERUMNOĆNI ULJANI SERUM Za one koji žele intenzivnu noćnu njegu, ovaj serum je prava stvar! Sa uljem šljive i crne ribizle, hidrira i smanjuje bore, dok omega-3 i omega-6 masne kiseline jačaju kožnu barijeru. Ovaj serum će regenerisati vašu kožu dok spavate i savršen je izbor za normalnu i suvu kožu.

Tea Medica
foto: Tea Medica

SMART NATURE CREAM24-ČASOVNA KREMA ZA SVE TIPOVE KOŽE Krema nježne teksture koja se topi na koži i čini je mekom, zaglađenom i hidriranom. Sadrži ulja zove i ovsa, koja pomažu u regeneraciji kože i stabilizaciji lipidne barijere. Krema pruža zaštitu tokom čitavog dana, smanjuje bore i vraća koži mladalački sjaj.

Tea Medica
foto: Tea Medica

Neka vaša koža blista: Posjetite TEA MEDICA apoteke i iskoristite prednosti prirodne kozmetike DR. GRANDEL Smart Nature za zdraviju i njegovanu kožu.

Tea Medica
foto: Tea Medica