Jumbo slavi 5. godišnjicu u Crnoj Gori: Naši zaposleni, temelj uspjeha Jumbo kompanije

Jumbo u Crnoj Gori već pet godina uzastopno uslužuje kupce svih uzrasta, pružajući im izuzetno iskustvo kupovine. Za obilježavanje ove godišnjice, kompanija je odlučila da pokaže svoju zahvalnost grupi zaposlenih za njihov doprinos tokom prethodnih godina.

3997 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jumbo Montenegro
Foto: Jumbo Montenegro

Pored uručenih zahvalnica, zaposleni su nagrađeni i prigodnim poklonima u znak priznanja za njihovu lojalnost i posvećenost, koji su Jumbo učinili onim što jeste danas: neupitnim izborom za kupovinu po svakoj želji, potrebi i hobiju.

Tokom proteklih pet godina, mnogi od ovih pojedinaca su napredovali na nova radna mjesta, pokazujući mogućnosti za razvoj karijere koje Jumbo nudi.

Jumbo Montenegro
foto: Jumbo Montenegro

Menadžer ljudskih resursa za Jumbo Crnu Goru, Tatjana Kovačević, u ime kompanije se zahvalila zaposlenima na radu i dostignućima, dodajući da će zaposleni zajedno sa kompanijom Jumbo nastaviti kontinuirani profesionalni rast.

„Naši zaposleni su temelj uspjeha kompanije Jumbo. Izuzetno smo ponosni na njihova dostignuća u proteklih pet godina i posvećeni smo podršci njihovom kontinuiranom rastu dok zajedno idemo naprijed“, rekla je Tatjana Kovačević, HR Menadžer u Jumbo Montenegro.

Gledajući naprijed, Jumbo ostaje posvećen njegovanju udobnog i prijatnog okruženja u kome se i zaposleni i kupci osjećaju zadovoljni.

Jumbo Montenegro
foto: Jumbo Montenegro

( Jumbo Montenegro )