Prilika za prve korake u luksuznom ugostiteljstvu: Pridruži se One&Only Portonovi timu

Ukoliko želite da steknete prva radna iskustva u jednom od najluksuznijih rizortova na obali Jadranskog mora, One&Only Portonovi je pravo mjesto za vas. Otvaramo svoja vrata ambicioznim mladim ljudima i pružamo jedinstvenu priliku za prve korake u svijetu ugostiteljstva u prvom One&Only rizortu u Evropi.

7388 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi

Ulaganje u razvoj mladih talenata i kontinuirani profesionalni razvoj predstavlja ključne principe naše filozofije. U okviru programa stručnog osposobljavanja i saradnje sa lokalnim univerzitetima, koje sprovodi Vlada Crne Gore, više od

30 talentovanih mladića i djevojaka steklo je profesionalno iskustvo u različitim oblastima – od ljudskih resursa, preko prodaje i marketinga, do recepcije i rada sa gostima. Polovina pripravnika pronašla je svoje mjesto u našem timu nakon devetomesečne prakse.

One&Only Portonovi
foto: One&Only Portonovi

Naši pripravnici ne samo da imaju pristup brojnim obukama i programima stručnog usavršavanja, već i priliku da se angažuju u raznim društvenim i sportskim aktivnostima – od kreativnih radionica i timskih događaja, do sportskih takmičenja i planinarenja. Ove aktivnosti ne samo da omogućavaju razvijanje zdravih stilova života, već i pružaju jedinstvenu priliku za međusobno povezivanje i razmjenu ideja. Takođe, naši lideri i kolege redovno dijele svoje znanje kroz praktične obuke i kurseve, obuhvatajući najrazličitije oblasti.

Dodatne informacije o uslovima konkurisanja možete pronaći na sajtu eUprave

( One&Only Portonovi )