Milmedika – više od 30 godina povjerenja, kvaliteta i brige o Vašem zdravlju

Milmedika - sinonim za najviše medicinske standarde, stručnost i ljubaznost

11048 pregleda 47 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Milmedika
Foto: Milmedika

Više od tri decenije Milmedika predstavlja vodeću mrežu zdravstvenih ustanova, koja sa posvećenošću i pažnjom brine o vašem zdravlju. Od samog početka, 1993 godine, kao prva privatna zdravstvena ustanova u Crnoj Gori, kontinuirano gradimo reputaciju, zasnovanu na profesionalizmu, kvalitetu i inovacijama.

Milmedika svojim pacijentima pruža širok spektar usluga, uključujući pedijatriju, internu medicinu, kardiologiju, pulmologiju, ultrazvučnu i rendgen dijagnostiku, ginekologiju, oftalmologiju, hirurgiju, biohemijsku i mikrobiološku i PCR laboratoriju , usluge plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, i mnoge druge. Naš medicinski sistem nudi usluge i komfor dnevne bolnice, kao i usluge medicinskog transporta pacijenata - sve u savremenim medicinskim centrima u Nikšiću, Podgorici, Budvi i Tivtu.

Naš početak i razvoj

U Nikšiću, 1993g, dr sci . pedijatar neonatolog Milica Kaluđerović otvorila je vrata prve privatne ordinacije u Crnoj Gori , postavljajući temelje novog pristupa u pružanju medicinskih usluga koji i danas definiše Milmediku - a to je blizak odnos s pacijentima, poznavanje porodičnih prilika, posvećenost, timski rad i stalno usavršavanje kadra .

Našim mnogobrojnim pacijentima iz cijele Crne Gore i inostranstva približili smo se otvaranjem poliklinike u Budvi 1994. godine, poliklinike u Podgorici 2012. godini, te laboratorijskog punkta u Tivtu, i tako prerasli u sistem medicinskih ustanova.

Kruna dosadašnjeg rada je otvaranje nove, moderne poliklinike u Nikšiću, poklon građanima Nikšića, i omaž doktorici Milici, osnivaču naše prve Milmedike.

Danas, nakon više od 30 godina, sa ponosom možemo zaključiti da Milmedika medicinski sistem predstavlja lidera u privatnom zdravstvu Crne Gore - prepoznatog po kvalitetnom medicinskom kadru, najsavremenijoj opremi i individualnom pristupu svakom pacijentu.

Naša vizija i misija

Vizija Milmedike je da i u decenijama koje dolaze zadržimo temeljne vrijednosti na kojima je Milmedika zasnovana , kontinuirano i posvećeno radeći na unapređenju našeg medicinskog sistema, sa ciljem postizanja zadovoljstva naših pacijenata i naših zaposlenih. Misija Milmedike je obezbijediti svakom pacijentu sveobuhvatan i dostupan tretman – od preventivnih pregleda do najsloženijih dijagnostičkih i operativnih procedura.

Pogled u budućnost

Nedavno otvorena poliklinika Milmedika Porto Montenegro u Tivtu predstavlja novo poglavlje Milmedike u kojem ćemo se truditi da odgovorimo izazovu pružanja medicinske usluge na svjetskom nivou pacijentima iz Crne Gore i svijeta.

U Milmedici , multidisciplinarni tim stručnjaka iz zemlje i inostranstva, specijalista i subspecijalista, koji uključuje i profesore prestižnih univerziteta, svakodnevno primjenjuje najsavremenije medicinske prakse i tehnologije i uvijek je na raspolaganju našim pacijentima.

Neprekidno radimo na obogaćivanju našeg tima ljekara, medicinskog kadra, konsultanata i saradnika. Svaki novi član našeg tima ulazi u kvalitetno uigran kolektiv, gdje se znanje prenosi, podrška pruža, a napredak podstiče. Posebno smo ponosni na naše dugogodišnje zaposlene, koji su posvetili svoj cijeli radni vijek Milmedici i postali mentori i uzori mlađim kolegama.

Zadovoljstvo pacijenata – naš najveći motiv

Zadovoljstvo pacijenata naša je težnja i osnovni cilj. Za nas, neprocjenjivo vrijedan osjećaj predstavlja činjenica da nas danas posjećuju roditelji koji su se nekada kod nas liječili kao djeca! To čini najveće priznanje i potvrdu kvaliteta našeg rada i obavezuje nas da nastavimo sa njegovanjem koncepta pružanja zdravstvene njege na najvišem nivou.

Zahvaljujemo se našim pacijentima na povjerenju koje su nam ukazali tokom proteklih 30 godina - Vaše zadovoljstvo i dobrobit su naš najveći motiv i obaveza da nastavimo pružati najbolje što medicina ima da ponudi.

MILMEDIKA – ZDRAVLJE NA PR(A)VOM MJESTU

Milmedika
foto: Milmedika

( Milmedika )