Dani topline u Okovu: Popusti na jorgane, jastuke, posteljinu i ćebad

Dok jesenje večeri postaju sve svježije, a miris toplog čaja ispunjava naše domove, vrijeme je da svoju spavaću sobu pretvorite u oazu udobnosti i topline. Okov vam s ponosom predstavlja "Dane topline", posebnu akciju koja će vam pomoći da pripremite svoj dom za hladnije dane koji dolaze.

3750 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Od četvrtka do subote, od 17. do 19. oktobra, posjetite naše prodajne centre ili webshop i iskoristite nevjerovatne popuste na tekstilni program. Svi jastuci, jorgani, ćebad i posteljine biće dostupni uz 20% popusta, a na izdvojene ponude očekuju vas i veći popusti!

Predstavljamo proizvode koji će vas oduševiti:

Set 2 jastuka Medico Aloe Vera

Ovi jastuci pružaju izuzetnu udobnost zahvaljujući aloji, biljci poznatoj po umirujućim efektima na tijelo. Sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima, garantuju miran i zdrav san. U toku "Dana topline", ovaj set možete kupiti po cijeni od 9.99 eura (33% popusta).

Okov
foto: Okov

Jorgan za francuski krevet

Napravljen od Hollow vlakana sa gramažom od 350 g/m2, ovaj jorgan pruža idealnu toplotu i mekoću. Sada dostupan po nevjerovatnoj cijeni od 13.99 eura (33% popusta).

Okov
foto: Okov

Jastuk vuneni Nature DeLuxe 50x70 cm

Sa punjenjem od 100% vune i navlakom od čistog pamuka, ovaj jastuk dimenzija 50x70 cm pruža prirodnu udobnost i toplinu. U toku „Dana topline“, kupite ga za samo 16.99 eura (25% popusta).

Okov
foto: Okov

Jorgan vuneni Nature DeLuxe 195x215 cm

Idealan za francuski krevet, ovaj jorgan sa spoljašnjom navlakom od pamuka i punjenjem od vune gramaže 400 g/m² pruža vrhunsku toplinu. Dostupan je po cijeni od 46.90 eura (25% popusta).

Okov
foto: Okov

Posteljina Ranforce za francuski krevet

Izrađena od 100% pamuka, ova posteljina uključuje čaršav (200x220 cm), navlaku za jorgan (240x260 cm) i dvije jastučnice (50x70 cm). Osigurajte sebi udobnost i kvalitetan san za samo 29.90 eura (36% popusta).

Okov
foto: Okov

Posteljina za francuski krevet - Cottonbox

Unesite luksuz i eleganciju u svoju spavaću sobu sa ovom visokokvalitetnom satenskom posteljinom. Prelijepi print i mekana tekstura satena pružaju neuporediv osjećaj udobnosti. Sada dostupna po cijeni od 55.90 eura (30% popusta).

Okov
foto: Okov

Ćebe za francuski krevet Mink

Uživajte u vrhunskom komforu sa ovim predivnim ćebetom dimenzija 220x240 cm, idealnim za francuski krevet. Mekana tekstura osigurava udobnost, dok je ćebe lako za održavanje i dugotrajno. Kupite ga po cijeni 33.90 eura (24% popusta).

Okov
foto: Okov

Ne propustite priliku da osvježite svoj dom i pripremite se za hladnije dane uz velike popuste u Okovu.

Pozivamo vas da posjetite naše prodajne centre ili webshop u periodu od 17. do 19. oktobra i iskoristite ove sjajne ponude na jastuke, jorgane, ćebad i posteljine. Pretvorite svoju spavaću sobu u utočište udobnosti i uživajte u toplim, mirnim noćima.

(Okov)