Kako da donesete ispravnu odluku o investitranju?

CompanyWall Business vam omogućava finansijske podatke

2068 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CompanyWall
Foto: CompanyWall

Po ugledu na svjetske agencije, platformu koja može da zadovolji potrebe svakog korisnika, bilo da je u pitanju jednostavno pretraživanje informacija ili kompleksna analiza tržišta, izgradila je bonitetna kuća CompanyWall Business koja, iako 2007. godine incijalno osnovana u Londonu, danas predstavlja lidera u pružanju finansijskih podataka za sve kompanije u Crnoj Gori i regionu.

Na jednostavan, ali još važnije pouzdan način, pristupom portalu bonitetne kuće CompanyWall Business, klijenti dobijaju detaljne finansijske izvještaje. Ti izvještaji uključuju bilanse stanja, bilanse uspjeha i izvještaje o tokovima gotovine, informacije o kreditnom rejtingu kompanija, pregled istorije poslovanja, uključujući i informacije o sudskim sporovima, vlasničkoj strukturi, informacije o nekretninama i druge relevantne podatke svih kompanija u Crnoj Gori, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

Blokade računa

Momentalni pristup informacijama, bez pristupa savremenim biznis platformama i pored internet pretrage je gotovo nemoguć, a informacije koje se tiču finansija igraju veliku ulogu u uočavanju prilika za poslovni uspjeh i izbjegavanje nepotrebnih rizika. Kako bi se izbjegao ogroman stres zbog neizvesnosti i rizik donošenja poslovnih odluka samo na osnovu iskustva, CompanyWall Business na posebno dizajniranoj platformi, nudi informacijae koje su od vitalnog značaja za procjenu finansijske stabilnosti i poslovne reputacije svake kompanije.

Ono što licenciranu bonitetnu kuću CompanyWall Business izdvaja od drugih je najprecizniji i najažurniji uvid u blokade računa kompanija, bilo da se radi o mikro, malim, srednjim ili velikim preduzećima. Ova kompanija na dnevnom nivou, zahvaljujući saradnji sa Centralnom bankom Crne Gore, ažurira informacije, pa pristupom portalu CompanyWall Business uvek možete biti sigurni da dobijate tačne podatke i jasan uvid u to sa kim poslujete ili možda planirate da počnete saradnju.

CompanyWall
foto: CompanyWall

Važnost finansijskih podataka

Podaci na portalu CompanyWall Business ažuriraju se svakodnevno kako bi u realnom vremenu pružili kompletnu finansijsku sliku svih preduzeća. Podaci o bonitetu i bonitetne ocjene su neophodan ekonomski instrument koji se koristi u savremenom poslovnom svijetu kako bi pozicionirao kompanije u skladu sa njihovim poslovanjem. Oslanjajući se na CompanyWall izvještaje, bonitetne ocjene i sertifikate, mnogi privredni subjekti, firme, ali i državne institucije mogu da naprave kategorizaciju i procjenu potencijalnih partnera, a svojim kompanijama obezbede sigurnije poslovanje koje je uvek korak ispred konkurencije.

Informacije su ključ uspjeha i smanjenje rizika

“Tim ekonomskih stručnjaka zadužen je za evaluaciju boniteta kompanija na osnovu zvaničnih podataka, a bonitetna ocjena, koju izračunavamo jasnom metodologijom i analizom finansijskog izvještaja, tačno pozicionira kompanije na tržištu što našim klijentima pruža preciznu klasifikaciju i razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera. Kada imate prave i tačne informacije lakše donosite odluke i manje grešite, a sigurnije poslovanje je cilj koji u ovim burnim vremenima želimo da obezbedimo svim klijentima. Sa našom platformom oni mogu biti sigurni da će u svakom momentu znati sa kim posluju i da li donose ispravne odluke”, ističu iz kompanije CompanyWall koja je već više od deceniju izbor hiljade klijenata koji u ovoj bonitetnoj kući vide sigurnog partenera za unapređenje poslovanja, povezivanje sa klijentima, analizu konkurencije i saradnika, ali i za procjenu budućeg poslovanja.

Jednostavnom registracijom možete iskoristite pun potencijal platforme CompanyWall Business, koja će vam omogućiti da lakše uočite priliku za mogući poslovni uspjeh, a rizik poslovanja svesti na minimum.

( CompanyWall Business )