Čarolija u L'Occitane advent kalendarima: savršen poklon za praznike

Čarolija novogodišnjih i božićnih praznika se polako približava, a L'Occitane vas poziva na mirisno putovanje kroz Provansu uz dva posebna adventska kalendara sa svakodnevnim iznenađenjima.

5984 pregleda 0 komentar(a)
Foto: L'Occitane
Foto: L'Occitane

Koncept L'Occitane adventskog kalendara osmišljen je tako da svaki dan u decembru, do Božića, donosi posebno i novo iznenađenje. Od četvrtka, 24. oktobra, posjetite L'Occitane radnje u Porto Montenegru i Podgorici i izaberite između KLASIK i PREMIUM adventskih kalendara, savršenih za poklone i radosno išćekivanje praznika.

L'Occitane
foto: L'Occitane

Veliko provansalsko putovanje sa L'Occitane-om / Le Grande Voyage De L'Occitane En Provence

L'Occitane
foto: L'Occitane

Ovogodišnja kolekcija adventskih kalendara, sa pažljivo biranim proizvodima, uvodi vas u svijet otmene njege i bezvremenske ljepote. Dizajn je osmišljen u saradnji sa čuvenim studiom za ručno iscrtavanje Calicot Paris, a inspirisan je očaravajućim pejzažima Provanse – sunčani citrusni voćnjaci i raskošni vrtovi kao savršen uvod u prazničnu čaroliju. Svaki prozorčić otkriva dragocjene proizvode, stvorene da probude sva vaša čula.

Izaberite svoj advent kalendar:

KLASIK advent kalendar

L'Occitane
foto: L'Occitane

Savršen izbor za ljubitelje L'Occitane klasika, Klasik advent kalendar sadrži 24 proizvoda, od kojih su 4 u punoj veličini. Među njima su favoriti kao što su Immortelle Divine krema i Karite krema za ruke.

L'Occitane
foto: L'Occitane

PREMIUM advent kalendar

L'Occitane
foto: L'Occitane

Za one koji žele malo više luksuza, Premium advent kalendar sadrži 27 proizvoda, od kojih 6 u punoj veličini. Uživajte u vrhunskim L'Occitane proizvodima kao što su Immortelle reset serum i badem koncentrovano mlijeko za tijelo, uz dodatna iznenađenja koja se nižu otvaranjem prozorčića.

L'Occitane
foto: L'Occitane

Započnite praznično putovanje

Od četvrtka, 24. oktobra, posjetite L'Occitane radnje u Porto Montenegru ili Podgorici i otkrijte adventske kalendare idealne za sve vas koji volite darivanje, poklone i prazničnu čaroliju.

L'Occitane
foto: L'Occitane

( L'Occitane )