Lazović: Na ovom nivou se greške brzo kažnjavaju, SAD žele isto što i mi

„Mislim da smo jednom realizacijom napada u pravom momentu mogli da riješimo sve. Nažalost, nismo, tako je to u sportu. Ao vo su Olimpijske igre, gdje su sve same vrhunske ekipe”, kaže golman „ajkula”

8368 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Od specijalnog izvještača „Vijesti”

Dejan Lazović je bio sjajan na golu protiv Hrvatske na otvaranju, veoma dobro izdanje je ponovio i sa Italijom - nije bilo dovoljno za pobjedu naših vaterpolista, jeste za bod nakon poraza u petercima.

„Ponovo smo odigrali odlično, ali je opet izostala dobra završnica. Nismo iskoristili šanse, makar smo taj bod osvojili, ali sada moramo da se okrenemo Amerikancima. Sada je vrijeme da sve što smo radili u pripremnom periodu pokažemo u narednom meču”, rekao je iskusni golman.

Italijani su u prva dva meča briljirali (savladali su SAD i Hrvatsku), Crna Gora joj je parirala na pravi način i bila blizu da je savlada.

„Italija je fantastična ekipa, a bili smo u egalu. Mislim da smo jednom realizacijom napada u pravom momentu mogli da riješimo sve. Nažalost, nismo, tako je to u sportu. Ao vo su Olimpijske igre, gdje su sve same vrhunske ekipe”, dodao je Lazović.

Sve staje u duel sa „jenkijima” u subotu.

„SAD uopšte nisu loše. Imaju vrhunske igrače i biće jako teško, jer i oni žele ono što i mi - da prođu četvrtfinale”, zaključio je Lazović.

Bonus video: