Oni su najveći pobjednici Evropskog prvenstva!

Nikola i Vasilije dobitnici su VIP karata za finale i polufinale EP 2024.

15643 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Nakon dva mjeseca velike nagradne igre SBbet te vodi na EURO, u ponedjeljak 17.06.2024. godine održano je izvlačenje za dobitnike glavnih nagrada.

Da podsjetimo, SBbet je organizovao promociju koja je trajala od 15. aprila do 14. juna. Čak 40 igrača svakog ponedjeljka tokom trajanja promocije nagrađeno je sa promo paketima, a 8 srećnih dobitnika glavnih nagrada osvojilo je robne, free bet i free casino nagrade.

Dobitnici sa prvog i drugog mjesta dobili su priliku da dožive nezaboravno fudbalsko iskustvo: VIP paket aranžman za finale, odnosno polufinale Evropskog prvenstva 2024!

Srećni dobitnik na poziciji broj 2 je Nikola Grba iz Podgorice koji će imati priliku da gleda polufinale EP u Dortmundu, a paket aranžman uključuje:

  • 2x VIP karte za polufinale Evropskog prvenstva u fudbalu 2024.
  • Avionsku kartu za dvije osobe i prevoz do aerodroma.
  • Smještaj u hotelu (2 noći) u Dortmundu.
SBbet
foto: SBbet

,,Nažalost nisam stigao da ispratim izvlačenje uživo, ali sam dobio obavještenje o osvojenom 2. mjestu. Bio sam u šoku, mislio sam da je neka greška, ali sam nedugo zatim dobio i poziv od Marka koji mi je čestitao. Nisam mogao da vjerujem... Osjećaj je prelijep, osvojiti ovako nešto je zaista fantastično. Kako neću biti u mogućnosti da putujem zbog poslovnih obaveza, odlučio sam da nagradu proslijedim mom bratu od tetke koji će voditi svog najboljeg druga. Zahvaljujem SBbet-u na sjajnom putovanju i organizovanju jedne ovakve nagradne igre,'' kazao je Grba.

Na 1. mjestu izvučen je Dulović Vasilije iz Podgorice, a srećni dobitnik osvojio je sjajni paket aranžman za nezaboravno fudbalsko iskustvo:

  • 2x VIP karte za finale Evropskog prvenstva u fudbalu 2024.
  • Avionsku kartu za dvije osobe i prevoz do aerodroma.
  • Smještaj u hotelu (2 noći) u Berlinu.
SBbet
foto: SBbet

,,Veoma često igram u SBbet-u, bez obzira na promocije, jer mi se dopada ponuda i ambijent u poslovnici. Kada sam čuo za nagradnu igru, to je bio samo razlog više da posjetim moju omiljenu poslovnicu u centru Podgorice u ulici Slobode. Iskreno, već od početka sam govorio da ukoliko budem među srećnim dobitnicima bilo koje nagrade, dodijeliću je mom bratu od ujaka. Kada sam obavješten da sam dobio put u Berlin na finale, znao sam da nagrada ide u prave ruke. On je strastveni ljubitelj fudbala, a gledati finale velikog takmičenja iz VIP lože je neprocjenjivo iskustvo. Hvala SBbet timu na velikoj ljubaznosti i ovoj prelijepoj nagradi,'' rekao je Aleksandar nakon uručenja nagrade.

Nagrade je uručio Direktor Online sektora SBbet-a, Marko Bošković koji se zahvalio svim učesnicima:

,,Organizovanje ove nagradne igre bilo je zahtijevno, ali smo iz SBbet kompanije bili odlučni da za ovo Evropsko prvenstvo priuštimo igračima neponovljivo iskustvo. Odlazak na finale i polufinale, karte u VIP loži, avion, hotel... Zaista jedan doživljaj koji će biti uspomena za cijeli život. Iskoristio bih priliku da, prije svega, poželim srećan put našim dobitnicima, ali i da se zahvalim svim učesnicima. SBbet oduvijek pomjera granice, a od nas uvijek možete da očekujete podizanje igre na još veći nivo.''

Srećni dobitnici od 10. do 7. mjesta osvojili su 100€ free bet + 100€ free spin, kao i promo paket:

  • Roganović Žarko, Spuž
  • Igor Simić, Kotor
  • Vujović Željko, Budva
  • Zoran Krivokapić, Herceg Novi

Dobitnik na 6. mjestu je Luka Vuković iz Igala (HN) i osvojio je 200€ free bet + 200€ free spin, kao i promo paket, dok je 5️. mjesto osvojio Ivanović Lazar iz Bara koga će SBbet nagraditi 300€ free bet + 300€ free spin, kao i promo paket.

Dobitnik na 4️. mjestu je Muhović Admir iz Podgorice i osvojio je 500€ free bet + 500€ free spin, kao i promo paket, a na 3️. mjestu je Aleksandar Radojev iz Kotora i osvojio je Smart TV 65'' i promo paket.

Iz najstarije betting kompanije u Crnoj Gori podsjetili su da, ukoliko ste propustili Live izvlačenje, video izvlačenje dostupno je na Instagram stranici SBbet-a u Highlight pod nazivom EURO 2024.

SBbet, Tvoj Siguran Fix od 1997!