Venger: Hvala Ludogorecu

"Tobdžije" su odradile svoj dio posla ubedljivom pobjedom u Bazelu sa 4:1, a na vrh grupe odveo ih je neočekivani remi Bugara u Parizu sa 2:2
0 komentar(a)
Arsen Venger, Foto: Reuters
Arsen Venger, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.12.2016. 10:06h

Menadžer Arsenala Arsen Venger zahvalio se Ludogorecu koji mu je remijem sa PSŽ omogućio sa osvoji prvo mjesto u Grupi A Lige šampiona.

"Tobdžije" su odradile svoj dio posla ubedljivom pobjedom u Bazelu sa 4:1, a na vrh grupe odveo ih je neočekivani remi Bugara u Parizu sa 2:2.

"Zahvalio bih se Ludogorecu na velikom rezultatu koji nam je pomogao da budemo prvi u grupi. To je upravo ono što smo željeli. Protiv Bazela smo igrali sa mnogo samopouzdanja, bili smo mobilni i ubjedljivi", rekao je Venger.

Potencijalni rivali Arsenala na žrebu osmine finala su sigurno Benfika, Mančester Siti i Bajern, a vjerovatno još Bajer Leverkuzen, Real ili Borusija, Porto i Sevilja.

"Završili smo grupnu fazu na prvoj poziciji, a sada ćemo da vidimo šta će da se dogodi na žrebu. U svakom slučaju, bez obzira na ishod žreba, uradićemo sve što budemo mogli da prođemo dalje", dodao je Venger.

Bonus video: