Maroti mnogo 38 miliona za Pjanića, Gomeš prioritet

Petostruki uzastopni osvajač Serije A mora da pojača konkurenciju u veznom redu, s obzirom na to da Klaudija Markizija čeka duga pauza
0 komentar(a)
Miralem Pjanić, Foto: Beta/AP
Miralem Pjanić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.05.2016. 09:53h

Portugalac iz Valensije, Andre Gomeš, postao je glavna meta Juventusa pred prelazni rok.

Petostruki uzastopni osvajač Serije A mora da pojača konkurenciju u veznom redu, s obzirom na to da Klaudija Markizija čeka duga pauza.

Nezamjenljivi član prve postave je operisan početkom godine, ali ga čeka bar još šest mjeseci pauze zbog povrede koljena.

Zbog toga je u prvi plan ušao 22-godišnji Portugalac, za koga je Juve, navodno, spreman da potroši do 30 miliona eura i tako ga ugrabi prije Mančester junajteda.

„Stara dama” je, kako piše sajt Goal.com, već stupila u vezu sa čelnicima Valensije, a na meti je i Miralem Pjanić, koji je odigrao fenomenalnu sezonu u dresu Rome.

Direktor Juventusa Đuzepe Marota, međutim, ne želi da izdvoji 38 miliona eura, koliko je otkupna klauzula za reprezentativca BiH.

Mag transfera će se boriti da snizi cijenu, a to bi mogao da uradi uradi tako što bi u Vječni grad poslao jednog od trojice igrača - Danijelea Ruganija, Simonea Zazu ili Stefana Sturara.

Bonus video: