Mesi odgovorio Ronaldu: Ne treba mi promjena, igram u najboljem klubu svijeta

- Igrali smo čitavu jednu eru u istoj ligi. Kristijano je bio sjajan igrač za ligu, a okršaji sa Realom su bili posebni. Mislim da je bilo zdravo rivalstvo i da su navijači uživali, prokomentarisao je rivalstvo sa Ronaldom
1482 pregleda 0 komentar(a)
Leo Mesi, Foto: Reuters
Leo Mesi, Foto: Reuters

Leo Mesi dao je intervju za špansku "Marku", u kome je govorio o svojoj karijeri, tekućoj sezoni i rivalstvu sa Kristijanom Ronaldom.

- Na početku sezone rekao sam da je Real Madrid veliki klub sa najboljim igračima svijeta iako sam znao da će im nedostajati Kristijano. U svakom klubu bi se osjetilo njegovo odsustvo. Postiže mnogo golova ali doprinosi i na druge načine. Ali Real je i dalje jedan od najboljih timova svijeta. - istakao je Mesi.

- Igrali smo čitavu jednu eru u istoj ligi. Kristijano je bio sjajan igrač za ligu, a okršaji sa Realom su bili posebni. Mislim da je bilo zdravo rivalstvo i da su navijači uživali. - prokomentarisao je rivalstvo sa Ronaldom.

Pričao je i na temu Lige šampiona i ko bi mogao do titule u najelitnijem takmičenju.

- Juventus je odličan tim. Bili su jaki i prije nego je Ronaldo došao, a sada su još jači. Jedan su od kandidata za osvajanje Lige šampiona. Mančester siti igra vrlo dobro, imaju veoma kvalitetne igrače, a Bajern je takođe gladan uspjeha. Teško je izabrati jednog favorita i to je čar ovog takmičenja. - kazao je petostruki osvajač "Zlatne lopte".

As Barselone odgovorio je Portugalcu, koji je prije nekoliko nedjelja savjetovao Argentinca da napusti Barselonu i prihvati novi izazov.

- Ne treba mi promjena, igram u najboljem klubu svijeta. Ne moram da promijenim ligu da bih imao nove izazove, ovdje se osjećam kao kod kuće. - zaključio je Mesi.

Mesi igra sjajno ove sezone, za Barselonu je postigao 15 golova i upisao 10 asistencija iz 15 nastupa.

Bonus video: