Prije će Kim Kardašijan postati predsjednica SAD, nego Lester prvak Engleske

Prema bukmejkerima, veće su šanse bile da Barak Obama objavi da Nil Armstrong nije kročio na mjesec, kao i da će Papa Franjo zaigrati fudbal u dresu Glazgov Rendžersa
3 komentar(a)
Lester navijači, Foto: Reuters
Lester navijači, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.04.2016. 19:30h

Engleski bukmejkeri poznati su po tome da organizuju klađenje i ponude kvote na najbizarnije moguće događaje i mogućnosti.

Čuveni lanac kladionica „Pedi Pauer“ objavio je danas listu takvih događaja koji su, po njihovom mišljenju, bili realniji da će se dogoditi nego da će Lester osvojiti titulu u Premijer ligi.

Na početku ove sezone, ko je u „Pedi Paueru“ uložio jednu funtu dobiće pet hiljada ako „lisice“ ne prokockaju sedam bodova prednosti, pet kola prije kraja.

Toliko su kladionice vjerovale timu Klaudija Ranijerija, koji bi, teorijski, za dvije sedmice mogao da kompletira senzaciju.

Prema bukmejkerima, veće su šanse bile da Barak Obama objavi da Nil Armstrong nije kročio na mjesec, da će Kim Kardašijan postati predsjednica SAD 2020. godine, kao i da će Papa Franjo zaigrati fudbal u dresu Glazgov Rendžersa.

Pogledajte koje su se bizarne opklade našle u ponudi „Pedi Pauera“, otprilike u isto vrijeme kada je izašla kvota za Lesterove šampionske šanse.

Da će se uhvatiti čudovište iz Loh Nesa – 1:500

Da će Obama priznati da čovjek nije kročio na mjesec – 1:500

Da će Princ Vilijam i Kejt Midlton dobiti trojke – 1:1000

Da će se otkriti da je Elvis Prisli živ – 1:2000

Da će Kim Kardašijan postati predsjednica SAD 2020. godine – 1:2000

Da će Papa Franjo zaigrati za Glazgov Rendžers – 1:4000

Da će Lester postati šampion Engleske – 1:5000

Bonus video: