Lovćen ostao bez bodova i trenera

Petrovac, koji je bio bolji od Lovćena i prije četiri dana u Kupu, očigledno ima recept kako da izađe na kraj sa Cetinjanima
3 komentar(a)
Petrovac-Lovćen, Foto: Savo Prelević
Petrovac-Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.11.2014. 09:05h

I u trećem uzastopnom susretu u šampionatu Lovćen je ostao bez bodova, a nakon sedmog poraza u sezoni i bez šefa stručnog štaba - uprava kluba iz prijestonice je po okončanju meča sa Petrovcem ekspresno uručila otkaz Mojašu Radonjiću.

"Po meni, treninge smo jako dobro odrađivali, ali kada dođe utakmica bilo je to nešto sasvim drugo. Nije mi jasno zašto su moji fudbaleri imali takav odnos prema igri. Možda ovo što se danas desilo bude prekretnica da probaju da se trgnu, jer ovako stvarno više nije išlo”, kazao je 65-godišnji stručnjak, koji je proveo godinu i deset mjeseci na klupi Lovćena, vodeći ga do najvećeg uspjeha u istoriji, osvajanja Kupa.

Petrovac, koji je bio bolji od Lovćena i prije četiri dana u Kupu, očigledno ima recept kako da izađe na kraj sa Cetinjanima.

I treći meč sa „crvenima“ u sezoni, „nebesko-plavi“ su riješili istovjetnim rezultatom, a za pobjedu im je bila dovoljna akcija iz 45. minuta - desni bek domaćih Kosović je pogriješio pri ispucavanju, Pejaković je centaršutem pogodio glavu Tomića, kome je preostao lakši dio posla.

"Do uspjeha smo došli odgovornom i disciplinovanom igrom. Naša zadnja linija je odigrala besprekorno, ne dozvolivši rivalu praktično ni jednu ozbiljniju šansu”, kazao je Milorad Malovrazić, trener Petrovca.

Lovćen - Petrovac 0:1 (0:1)

Cetinje - Stadion „Obilića poljana”. Gledalaca: 350. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Dimitrije Mrgunović (Podgorica) i Miodrag Bajović (Spuž). Strijelac: Tomić 45. Žuti kartoni: Vukčević, Tatar, Bogdanović, Đurović (Lovćen), N. Popović, Ivanović (Petrovac).

Lovćen: Perović, Kosović (46. Radunović), Vukčević, Tatar V. Martinović, Brnović, Bogdanović, Vučić, Božović, Đurišić (61. Vušurović), Đurović.

Petrovac: N. Popović, Radišić, Grbović, L. Martinović, Golubović, Pejaković, Marković Kacić (88. Leposavić), Ivanović, Kajević, Tomić (82. Kopitović).

Bonus video: