Mesi: Juventus sa Ronaldom favorit za osvajanje LŠ

As Barselona smatra da su Madriđani oslabljeni odlaskom najveće zvijezde tima
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.09.2018. 07:44h

Lionel Mesi smatra da je Juventus "jasan favorit" za osvajanje Lige šampiona, sada kad su doveli Kristijana Ronalda iz Real Madrida.

"Očigledno, Real je jedan od najjačih timova na svijetu, imaju sjajne igrače i sastav, ali Ronaldov odlazak ih je oslabio", rekao je Mesi za Radio Katalonija.

"Juventus je sada jasan favorit za osvajanje Lige šampiona, imajći u vidu kakav su tim imali i prije Ronaldovog dolaska", dodao je.

Kaže da ga je iznenadila odluka Portugalca: "Nisam mislio da će napustiti Madrid, niti da bi otišao u Juventus. Bilo je toliko drugih klubova koji su se spominjali više od Juventusa, ali to je veoma dobar tim".

Barselona nije osvojila titulu prvaka Evrope još os 2015. godine, najviše zbog dominacije Real Madrida, koji je tri puta u nizu pokorio Stari kontinent.

Mesi kaže da su Katalonci očajni za uspjehom u Ligi šampiona, nakon tri uzastopna ispadanja u četvrtfinalima. Smatra da mogu da se bore za trofej i da imaju ekipu koja je spremna da se popne na krov Evrope.

"Svake godine takmičenje postaje više ujednačeno, timovi ulažu mnogo novca - oba kluba iz Mančestera, Čelsi, Madrid, mi, PSŽ i par italijanskih klubova..."

Bonus video: