Mazari će čekati Jovetića do posljednjeg trenutka

"Ako bi me pitao za savjet, rekao bih mu da je najbolje da opet zaigra u Italiji, jer je ta liga izvukla najbolje iz njega", kazao je Mijatović
5 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.07.2014. 17:49h

Interovo interesovanje za Stevana Jovetića više nije samo želja, italijanski mediji javljaju da je dolazak crnogorskog napadača u Milano postao opsesija za trenera "crno-plavih" Valtera Mazarija.

Inter je do sada već doveo Nemanju Vidića, Jana M'Vilu i Doda, na korak je i Gari Medel, a zajedničko svima njima je što su stigli za džabe ili na pozajmicu.

Za trio koji je stigao Inter je potrošio 5,4 miliona eura, pa predsjednik Erik Tohir sprema posao ljeta u napadu na samom kraju prelaznog roka.

San je Jovetić, a alternative Alešandre Pato, Pablo Osvaldo i Karlos Baka.

Našeg napadača favorizuje to što je od svih navedenih jedini kojeg Mazari očajnički želi, toliko da je spreman da ga čeka do posljednjeg dana prelaznog roka.

Interovo interesovanje za Jovetića traje još od januara, ali je iz Engleske uvijek stizao negativan odgovor, jer se "građanima" tada nije dopala ideja da pošalju napadača na pozajmicu.

Ne dopada im se ni sada, ali Inter je zagrizao, i ima dvije opcije da odradi transfer: prva je pozajmica s pravom otkupa narednog ljeta (pominje se da bi posao mogao da bude gotov za ukupno 20-22 miliona eura) ili da Inter Jovetića kupi odmah, ali da obeštećenje Sitiju isplati u ratama.

A da je Jovetiću nakon teške sezone u Premijer ligi najbolje da se vrati u Seriju A misli i Predrag Mijatović.

"Ako bi me pitao za savjet, rekao bih mu da je najbolje da opet zaigra u Italiji, jer je ta liga izvukla najbolje iz njega", kazao je Mijatović.

Bonus video: