Di Marija: Možemo da osvojimo Kup kralja

“Jesmo izgubili od Barselone u Primeri, ali to nije nikakvo mjerilo. Izaći ćemo na teren, dati svoj maksimum, i vjerujem da ćemo pobijediti”, rekao je Di Marija za zvanični klupski sajt
1 komentar(a)
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.04.2014. 16:39h

Fudbaler Real Madrida Anhel di Marija rekao je danas da veruje u pobjedu svog tima u finalu Kupa kralja protiv Barselone.

“Finale Kupa je nešto posebno, kao i svako drugo finale. To ne može da se poredi sa utakmicama u šampionatu ili Ligi šampiona”.

“Jesmo izgubili od Barselone u Primeri, ali to nije nikakvo mjerilo. Izaći ćemo na teren, dati svoj maksimum, i vjerujem da ćemo pobijediti”, rekao je Di Marija za zvanični klupski sajt.

Fudbaleri Real Madrida igraće u srijedu finale Kupa kralja protiv Barselone, od koje su poraženi u njihovom posljednjem međusobnom duelu rezultatom 4:3.

“Bilo je mnogo uspona i padova. U šampionatu smo bili loši na startu, pa smo došli na vrh tabele. Mislim da smo sada na dobrom putu. Prošli smo u polufinale Lige šampiona, borimo se za titulu prvaka Španije, igramo finale Kupa”, rekao je Argentinac.

Di Marija je naglasio da su svi fudbaleri “kraljevskog kluba” veoma motivisani i da pružaju maksimum igrajući za Real.

“Svi igrači pokazuju da žele da budu tu, bore se da budu u prvom timu. Svi žele da igraju u finalu Kupa, Ligi šampiona... i mislim da je to sjajna stvar za ekipu”, rekao je Di Marija.

Real Madrid je trenutno drugi u španskoj Primeri sa 79 bodova i utakmicom više od prvoplasiranog Atletiko Madrida.

Madriđani su se takođe plasirali u polufinale Lige šampiona, gdje će se sastati sa Bajernom iz Minhena.

Prva utakmica polufinala LŠ igraće se 23. aprila na “Santjago Bernabeuu” u Madridu, dok je revanš na programu šest dana kasnije u Mihhenu.

Bonus video: