Vitolo: Želimo veliku utakmicu, zato treba poštovati Mladost

"Iako ne previše poznat, naš protivnik će doći željan igre. Treba poštovati Mladost i napraviti veliku utakmicu na otvaranju sezone, zbog naših navijača - kazao je Vitolo
6 komentar(a)
Sevilja, Foto: Sevillafc.es
Sevilja, Foto: Sevillafc.es
Ažurirano: 30.07.2013. 14:08h

Nakon povratka sa priprema iz Južne Amerike, Sevilja privodi kraju pripreme za prvi zvanični meč ove sezone - okršaj sa Mladosti na “Sančes Pishuanu”, u četvrtak u 21.30.

Vezista tima iz Andaluzije Viktor Maćin - skraćeno Vitolo, pričao je za španske medije o predstojećoj utakmici.

"Iako ne previše poznat, naš protivnik će doći željan igre, svjestan da ne može ništa da izgubi. Treba poštovati Mladost i napraviti veliku utakmicu na otvaranju sezone, zbog naših navijača - kazao je Vitolo, koji je nedavno došao iz španskog drugoligaša Las Palmasa, za koji je postigao 26 golova na 87 mečeva.

Ipak, u četvrak veče počeće na klupi - mjesta u veznom redu rezervisana su za Medela, Rakitića, Marka Marina i Rejesa.

"Znam da će biti teško probiti se u prvu postavu, ali tek sam došao i za mene ima vremena. Moj san je da odigram što više mečeva, da pokušam da doprinesem timu što je moguće više. Vjerujem da ću imati dobru sezonu, što podrazumijeva i timski uspjeh - kazao je Vitolo, koji je, zanimljivo, rođen istog dana kada i crnogorski internacionalac, nekadašnji kadet Mladosti Stevan Jovetić (2. novembra 1989. godine).

Vitolo ima samo riječi hvale za trenera Sevilje Unaija Emerija.

"Puno razgovara sa igračima, neprestano nas hrabri, što je jako dobro. Stigla su dobra pojačanja, radi se kvalitetno, ali treba imati strpljenja. U timu je sjajna atmosfera, što je presudno za uspjeh", kazao je Vitolo.

Za njega je u ovom prelaznom roku bio zainteresovan i Liverpul.

Bonus video: