Pirova pobjeda Jedinstva protiv Čelika

"Vjerovao sam da ćemo se na kraju domoći baraža. U ovom trenutku ne bih ništa komentarisao", istakao je Bojan Kalezić, ofanzivac Jedinstva
5 komentar(a)
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.06.2013. 07:24h

Fudbaleri Jedinstva osvojili su tri boda u Nikšiću, ali im je u konačnom zbiru to mala utjeha, s obzirom na to da je Mornar osvojio cijeli plije pod Goricom.

Bjelopoljci će zbog toga od naredne sezone igrati u drugoligaškom takmičenju.

Gosti su odlično otvorili meč i u 12. minutu preko Raičevića stigli u vođstvo. Bez pravih prilika okončano je prvih 45 minuta.

"Jedinstvo je više željelo pobjedu. Za nas kraj sezone dolazi u pravom trenutku. Imamo dovoljno vremena da analiziramo sve i vidimo šta i kako dalje. U svakom slučaju zadovoljni smo što smo izborili evropsku vizu", rekao je Željko Ćeha, pomoćni trener Čelika.

Nakon odmora Čelik je zaigrao nešto bolje i pogotkom Ivanovića u 76. minutu poravnao rezultat.

Ipak, u sudijskoj nadoknadi Bjelopoljci su uspjeli da pogode mreža Banovića, za 2:1.

Uprkos trijumfu, Bjelopoljci su pognute glave morali da napustie teren.

"Vjerovao sam da ćemo se na kraju domoći baraža. U ovom trenutku ne bih ništa komentarisao", istakao je Bojan Kalezić, ofanzivac Jedinstva.

Čelik - Jedinstvo 1:2 (0:1)

Nikšić - Stadion Čelika. Gledalaca: 200. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica) i Boban Krstev (Cetinje). Strijelci: Ivanović u 76. minutu za Čelik, Raičević u 12. i Radulović u 90+2. minutu za Jedinstvo.

Čelik: Banović 6, Dubljević 6 (Bubanja), Radović 6, Kolev 6,Videkanić 6 (Simić), Adrović 6, Bulajić 6,5 Zorić 6 (Bakoč), Jovović 6, Ivanović 6, Račić 6,5.

Jedinstvo: Aković 6, Gojačanin 6, Vojinović 6, Petrović 6, Gordić 6,5 Drašković 6,5 Garić 6 (Ljujić), Petrović 6, Kalezić 6,5 Raičević 6, Đurović 6 (Radulović 7).

Bonus video: