Karager postaje komentator "Skaj sportsa"

“Skaj sports” će u sezoni 2014/14. pratiti više od 500 utakmica iz engleskog, evropskog i međunarodnog fudbala.
0 komentar(a)
Džejmi Karager, Foto: Beta AP
Džejmi Karager, Foto: Beta AP
Ažurirano: 30.04.2013. 17:19h

Fudbaler Liverpula Džejmi Karager priključiće se timu stručnjaka “Skaj sportsa” za sljedeću sezonu, saopštila je ova sportska televizija.

Karager će se timu priključiti u avgustu, a kolege će mu biti Gari Nevil, Džejmi Rednap, Grem Sunes, Najdžel Kvin i Alan Smit.

“Skaj sports” će u sezoni 2014/14. pratiti više od 500 utakmica iz engleskog, evropskog i međunarodnog fudbala.

“Stalno gledam Skaj sports i veliki sam ljubitelj. Ne mogu da dočekam da postanem dio njihovog tima za prenose i radim u najboljem poslovnom interesu. Ono što je Skaj uradio za fudbal u posljednjih 20 godina je nevjerovatno i oduševljen sam što ću biti dio njihovih uzbudljivih planova za sljedeću sezonu”, rekao je Karager, a prenose engleski mediji.

Karager u januaru napunio 35 godina, a nedugo potom je objavio da će prestati da aktivno igra fudbal na kraju ove sezone.

“Mislim da nisam mogao napraviti bolji potez. Na kraju sezone se povlačim iz jedne od najboljih svjetskih liga, a potom se pridružujem jednom od najboljih svejstkih emitera. Do tada ostaću maksimalno fokusiran na obaveze u Liverpulu i nadam se da ćemo uspješno završiti ovu sezonu”, zaključio je Karager.

Bonus video: