Saša Petrović napustio Mornar

"Iskreno im želim svaku sreću u nastavku šampionata. Šta je tu je, idemo dalje", kratko je prokomentarisao Petrović za “Vijesti”
3 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2013. 09:46h

Saša Petrović više nije šef stručnog štaba FK Mornar. Naime, na vandrednoj sjednici UO kojoj su prisustvovali svi čelni ljudi kluba u dogovoru sa podgoričkim strategom je utanačen sporazumni raskid ugovora.

Barani u prethodnih devet kola nisu zabilježili trijumf, a u proljećnjem dijelu šampionata doveli su sebe u poziciju da se u samom finišu bore čak i za baraž za opstanak u elitnom društvu.

Za sada već bivšeg trenera, sportski direktor Barana Nikola Dedaj imao je samo riječi hvale.

"Uz obostrani dogovor i sporazum, i u fer i korektnoj atmosferi, dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Jednostavno, svi smo bili složni u ocjeni da ovogodišnji rezultati Mornara nisu na nivou očekivanih, ali i da odgovornost i krivica nije samo trenera. O Petroviću imam samo riječi hvale, i zahvaljujem mu na svemu što je uradio u prethodnom periodu za naš klub. Što se tiče njegovog naslijednika, vjerovatno ćemo već sjutra pronaći adekvatnu zamjenu. Nekoliko imena je u opticaju, ali zaista u ovom trenutku ne bi bilo korektno da kažem o kome se radi", istakao je Dedaj.

Kontaktirali smo i sada već bivšeg stratega Mornara, koji je baš kao i sportski direktor imao samo dobre želje za klub u kome je do sada radio.

"Nije bilo dobrih rezultata, ali iskreno smatram da sa novcem koji smo imali više nismo mogli od ovoga što smo postigli. Ja sam kao i u svakom klubu do sada i u Mornaru pružio svoj maksimum i bio posvećen poslu do posljednjeg daha. Iskreno im želim svaku sreću u nastavku šampionata. Šta je tu je, idemo dalje", kratko je prokomentarisao Petrović za “Vijesti”.

Bonus video: