Čelik protiv Mornara želi nastavak serije

Izabranici Slavoljuba Bubanje u dobrom raspoloženju idu na noge Mornaru, koji u nastavku sezone ne zna za neuspjeh
0 komentar(a)
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Čelik-Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.03.2013. 10:05h

Neriješen ishod protiv Budućnosti, te pobjeda na svom terenu protiv Rudara, zadovoljili su „metalurge“ na startu proljećnog dijela šampionata.

Izabranici Slavoljuba Bubanje u dobrom raspoloženju idu na noge Mornaru, koji u nastavku sezone ne zna za neuspjeh.

Svjesni su „crveni“ da ih čeka motivisan domaćin i težak teren, ali su spremni da se sa novog gostovanja vrate sa tri boda.

"Mornar je znatno bolja ekipa u odnosu na jesenju sezonu. Upisali su dva remija u posljednja dva kola i time potvrdili da će biti nezgodan protivnik. Ipak, mi se spremamo da utakmicu dobijemo. Otežavajuća okolnost po nas je loš teren, ali imamo dovoljno iskustva da se prilagodimo uslovima i da se sa novog gostovanja vratimo sa cijelim plijenom. Najvažnije je da vjerujemo u uspjeh. Nijesmo nezadovoljni ostvarenim do sada, ali isto tako smatram da možemo puno bolje. Lakih protivnika nema i toga smo svjesni. Iz tog razloga meču prilazimo maksimalno ozbiljno, jer opuštenost i ležernost može lako da se kazni. Jednostavno, nećemo dozvoliti bilo kakvo iznenađenje", rekao je Zijad Adrović, vezista Čelika.

Barani su u prethodnom duelu ostali bez već viđenog kompletnog plijena u sudijskoj nadoknadi meča u Podgorici. I ta šokantna epizoda je već zaboravljena, iako će dobro poslužiti kao opomena pred naredne duele da opuštanja ne može i ne smije biti. Naročito ne u mečevima u kojima protivnik koji sada stiže na „Topolicu“ skupo naplaćuje svaki mogući propust.

"Ovoga puta moramo od prvog do posljednjeg minuta biti pravi, koncentrisani i disciplinovani. To je jedini pravi recept za igru koju Nikšićani gaje. Nikome ne prepuštamo ulogu favorita, iako su oni ove sezone dokazali da sa pravom jurišaju na sam vrh tabele. Pokazali smo i protiv Petrovca da ova ekipa ima fizionomiju, da zna šta hoće i kako da dođe do cilja. Nećemo se predati, u to budite sigurni", poručio je trener Barana Saša Petrović.

Mornar - Čelik

Bar - Stadion “Topolica”. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica) i Nikola Radulović (Podgorica). Početak u 14.30 časova.

Mornar (4-2-3-1): Radanović - Gačević, Matić, Skopljak, Vojvodić - Krstović, Vukmarković - Obradović, Metović, Ćulafić - Bogdanović.

Čelik (4-4-2): Banović - Dubljević, Radović, Đikanović, Bulatović - Adrović, Kolev, Bulajić, Ristić - Ivanović, Račić.

Bonus video: