Manćini: Ne bojim se otkaza

Aktuelni šampion igra daleko ispod mogućnosti, već je eliminisani iz Lige šampiona i ima 12 bodova minusa iza Mančester junajteda u borbi za titulu u Premijer ligi
0 komentar(a)
Manćini, Foto: BETA/AP
Manćini, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 15.02.2013. 18:34h

Italijan Roberto Manćini, menadžer Mančester sitija, odbacio je glasine da će uskoro biti otpušten ukoliko ne uspije da pronađe izlaz iz velike rezultatske krize.

Aktuelni šampion igra daleko ispod mogućnosti, već je eliminisani iz Lige šampiona i ima 12 bodova minusa iza Mančester junajteda u borbi za titulu u Premijer ligi.

"Svi oni koji žele da napustim Mančester siti, ne razumiju fudbal. Ukoliko me Mančester siti otpusti, onda svi ostali klubovi moraju da se promenijene trenera tokom sezone, jer će svako imati krizni period. Došao sam ovdje kao dio ozbiljnog projekta, naš cilj je bio da se svo vrijeme borimo za trofeje i to se dešava upravo sada. Verujem u sebe i u moj tim, iako smo u nezavidnoj situaciji mislim da trka za titulu nije u potpunosti izgubljena. Nemam straha od otkaza, znam da možemo da okrenemo stvari u našu korist”, rekao je Manćini.

Bonus video: