Manćini: Nije bilo tuče sa Balotelijem

“Mario je udario jednog saigrača (Skota Sinklera), i rekao sam mu da napusti trening. Pošto je odbijao da to uradi, uhvatio sam ga za dres i odgurnuo. To je je sve”, dodao je Manćini
3 komentar(a)
Ažurirano: 04.01.2013. 13:45h

Trener Mančester sitija Roberto Manćini rekao da se nije posvađao sa napadačem Marijom Balotelijem, niti da je bilo tuče između njih dvojice na treningu, kako su objavili britanski mediji.

Britanski mediji objavili su fotografije sa treninga Mančester sitija na kojima se vidi kako se Baloteli sukobljava sa trenerom i zatim napušta trening. Manćinini je, međutim, rekao da te fotografije ne prikazuju pravo stanje i da to u stvari nije bila svađa.

“Mislim da slike pokazuju najgore što se dogodilo u tom trenutku. Ali, nije se ništa specijalno desilo. Nije bilo tučke”, rekao je Manćini, a potom objesnio čitavu situaciju:

“Mario je udario jednog saigrača (Skota Sinklera), i rekao sam mu da napusti trening. Pošto je odbijao da to uradi, uhvatio sam ga za dres i odgurnuo. To je je sve”, dodao je trener Sitija.

Upitan da li je izgubio strpljenje, Manćini je odgovorio: "Ne. U stvari jesam u prve dvije sekunde, jer Baloteli nije htio da izađe sa terena. Trebalo je da ode. A poslije? Nisam razgovarao sa njim"”, rekao je Manćini.

Trener Sitija ističe da ovaj posljednji u nizu incidenata neće uticati na pozicije italijanskog napadača, koji je u ovoj sezoni postigao samo tri gola na 21 utakmici.

"Potpuno vjerujem u njega i daću mu sve šanse da se dokaže, jer ovdje sam prije svega zbog igrača. Baloteli ima pravo na grešku jer mu je tek 22", rekao je Manćini.

Baloteli je 2010. godine iz Intera prešao u Mančester siti za 22 miliona funti.

Bonus video: