"Sokoli" doputovali u San Marino

"Favoriti smo, imamo imperativ osvajanja tri boda, ali smo i silno motivisani da odradimo posao kako treba, bez obzira na kvalitet protivnika", kaže Luka Đorđević
12 komentar(a)
Ažurirano: 10.09.2012. 12:47h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

San Marino - Nakon jednočasovnog leta do Riminija i kraće vožnje autobusom fudbalska reprezentacija Crne Gore stigla je oko podneva u San Marino.

Sjutrašnja utakmica na stadionu u Seravaleu (20.30 časova) biće dobra prilika da u duelu protiv autsajdera Crna Gora zabilježi prvu pobjedu u kvalifikacijama.

"Teška utakmica sa Poljskom sada je iza nas i spremni smo da zabilježimo prvi trijumf. Favoriti smo, imamo imperativ osvajanja tri boda, ali smo i silno motivisani da odradimo posao kako treba, bez obzira na kvalitet protivnika. Definitivno je da bi nam rani gol mnogo olakšao posao i cilj nam je da što prije pogodimo mrežu", kaže napadač Zenita Luka Đorđević, koji bi mogao da debituje za seniorski tim.

Biće to utakmica za napadače, a šansu očekuje i Fatos Bećiraj.

"Bilo je mnogo teško sa Poljacima, mnogo fudbalera je ili povrijeđeno ili umorno, i dobro je što nas čeka uslovno rečeno lakši meč. Ipak, moramo da budemo koncentrisani, jer niko nikada nije pobijedio nekog samo što je izašao na teren, pa moramo i mi da se potrudimo", kaže Bećiraj.

U avionu za Rimini nije bilo povrijeđenog Nikole Drinčića i suspendovanog Sava Pavićevića. Mirko Vučinić je stigao u San Marino, iako će zbog povrede presjedjeti na klupi.

Crna Gora je u petak u prvom meču kvalifikacija igrala 2:2 sa Poljskom u Podgorici.

Galerija

Bonus video: