Krstajić opet prozvao Đurića

"Stanojević je prvi koji se čuo sa mnom i konsultovao oko ostanka na klupi. I drago mi je zbog toga", istakao Krstajić
0 komentar(a)
Đurić, Krstajić i Stanojević, Foto: Beta
Đurić, Krstajić i Stanojević, Foto: Beta
Ažurirano: 09.01.2012. 18:28h

Mladen Krstajić, smijenjeni sportski direktor Partizana, povodom eventualne smene Aleksandra Stanojevića poručio je predsjedniku "crno-bijelih” Draganu Đuriću da se obrati javnosti i odgovori na brojna pitanja, prenosi Sportal.

"Ako je ovo još jedan pokušaj Đurića da pravi nove raskole, bolje bi mu bilo da se konačno obrati javnosti, a mogao bi da se pojavi napokon i u klubu u Humskoj i da zaposlenima čestita Božić i Novu godinu, kada im već nije isplatio platu pred praznike”, otkriva Krstajić.

Stanojević je najprije telefonskim putem podnio ostavku, koju je kasnije povukao riječima da “želi da završi posao i osvoji duplu krunu”.

Krstajić objašnjava da to ne znači da mu je okrenuo leđa.

"Stanojević je prvi koji se čuo sa mnom i konsultovao oko ostanka na klupi. I drago mi je zbog toga. Niko nema razloga da sumnja u njegov karakter. Uz to, ne postoji bolje rješenje za Partizan od Stanojevića. On je čovjek koga i igrači podržavaju. Drago mi je da je promijenio stav, jer je time dokazao da mu je samo Partizan iznad svega. On bi najmanje izgubio da je otišao i ovako je samo dokazao privrženost klubu”, zaključio je Krstajić.

Bonus video: