Omladinci remizirali sa Italijom

Naša selekcija je povela u 52. minutu, kada je kapiten Marko Vukčević rutinskom realizacijom krunisao lijep prodor, dok je konačan rezultat postavio Vasal u 70. minutu.
0 komentar(a)
Omladinci, Foto: Savo Prelević
Omladinci, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.11.2011. 17:03h

Omladinska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Italijom (1:1) u zanimljivom prijateljskom meču koji je odigran na stadionu Mladosti. Naša selekcija je povela u 52. minutu, kada je kapiten Marko Vukčević rutinskom realizacijom krunisao lijep prodor, dok je konačan rezultat postavio Vasal u 70. minutu. "Izuzetno sam zadovoljan ne samo rezultatom već i igrom. Ova generacija je i danas pokazala kvalitet, odigrala odličnu utakmicu protiv jedne od najboljih evropskih selekcija. Žao mi je što nismo uspjeli da vođstvo sačuvamo do kraja. Raduje činjenica da smo dobar dio utakmice bili dominantni, nismo dozvolili protivniku da dođe do igre a pored postignutog gola imali smo još nekoliko odličnih prilika" kazao je Miljenović.

Isti rivali odmjeriće snage i u četvrtak, na kampu Fudbalskog saveza Crne Gore sa početkom u 10.30 časova.

"Na drugom meču nastupićemo u znatno izmijenjenom sastavu. Igrači koji su standardni prvotimci vratiće se klupskim obavezama jer bi bilo preveliko opterećenje za njih da igraju tri utakmice u kratkom vremenskom periodu. To će biti prilika ovima koji nastupe u revanšu da se nametnu i opravdaju povjerenje" rekao je Miljenović.

Crna Gora – Italija 1:1

Stadion Mladosti. Gledalaca: oko 1000. Sudija: Aleksandar Marković (Crna Gora). Strijelci: Vukčević u 52. minutu za Crnu Goru, a Vasalo u 70. minutu za Italiju. Žuti kartoni: Vukčević, Kaluđerović (Crna Gora), Almići, Vere, Bjanketi (Italija). Crveni karton: Kopitović (Crna Gora).

Crna Gora: Petković, Pavićević, Milošević, Kaluđerović (Raičković), Ćuković, Kopitović, Đorđević, Kalezić, Gardašević (Zarubica), Bakić (Zorić), Vukčević.

Italija: Piljaćeli, Almići (Pekorini), Livijero, Sturaro (Fijamozi), Bjanketi, Eli, De Silvestro, Vasalo, Beltrame (Roseti), Vere, Boateng.

Bonus video: