Mijatović: Ako je Ronaldo raspoložen, ni cijeli Bajern ne može da ga zaustavi

"Ja sam Madridista i navijam za Real, ali veoma cijenim Jupa Hajnkesa, kao i mnogi u Madridu. Vrlo mi je drag, zahvalan sam mu za mnogo toga i rado se sjećam naše saradnje. Još je fantastičan trener", kazao je Mijatović u intervjuu za "Kiker"
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.04.2018. 14:06h

Kada Real igra velike mečeve, Peđa Mijatović je jedan od onih čije se mišljenje uvijek traži.

Crnogorski as, legenda madridskog tima, pred mečeve sa Bajernom ima dodatni razlog da se oglasi - trener Bajerna je Jup Hajnkes, koji je bio na klupi Reala 1998. godine, kada je Mijatović golom protiv Juventusa u finalu, donio titulu čekanu 32 godine.

"Ja sam Madridista i navijam za Real, ali veoma cijenim Jupa Hajnkesa, kao i mnogi u Madridu. Vrlo mi je drag, zahvalan sam mu za mnogo toga i rado se sjećam naše saradnje. Još je fantastičan trener", kazao je Mijatović u intervjuu za "Kiker".

Hajnkes je i sa Bajernom bio prvak Evrope, 2013. godine, a iz penzije se vratio da bi se oprostio titulom.

"Sjećam se koliko mi je vjerovao u tom finalu, svega što mi je kazao prije meča. Vjerujem da može zadovoljan i miran da ode u penziju, i ako ne osvoji treću krunu. On je Bajern ponovo doveo na nivo na kojem taj klub zaslužuje da bude", kazao je Mijatović.

U polufinalu Lige šampiona očekuje se veliki dvomeč.

"Bajern može da napravi probleme Realu, bez dileme. Tako je bilo i prošle godine. Međutim, ako Ronaldo bude imao jednu od svojih magičnih noći, tada ni Humels, ni Boateng, ni cijeli Bajern neće moći da ga zaustave. Oni koji ga čuvaju moraju da ga dupliraju, da ga ometaju i najvažnije, da se mole da ne bude na najvećem nivou", zaključio je Mijatović.

Bonus video: