Teves se vratio u skupi i kišni Mančester

Prije nešto više od mjesec, Apač je zatražio transfer, žaleći se na nostalgiju. Govorio je da je Mančester dosadan i preskup, da stalno pada kiša i da ne želi da se vrati
0 komentar(a)
Karlos Teves, Foto: Reuters
Karlos Teves, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.08.2011. 12:21h

Iako se zakleo da se nikada neće vratiti, Karlos Teves je opet u Mančesteru.

Prije nešto više od mjesec, Apač je zatražio transfer, žaleći se na nostalgiju. Govorio je da je Mančester dosadan i preskup, da stalno pada kiša i da ne želi da se vrati.

Ipak, snimljen je kako se dolazi u trening centar Sitija, samo dan nakon što su “građani” poraženi od gradskog rivala Junajteda u Komjuniti šildu.

Sjajni napadač, koji je golovima i radnim navikama osvojio srca navijača, izazvao je bijes u junu, kada je na jednoj argentinskoj televiziji predstavio Mančester u ružnom svjetlu.

“Nikada se neću vratiti u Mančester, ni na odmor, ni na bilo šta drugo”, rekao je tada 27-godišnji Argentinac.

Teves je i u decembru prošle godine tražio transfer, ali ga je povukao poslije nekoliko dana i potom pomogao Sitiju da osvoji FA kup, prvi trofej nakon čak 35 godina.

Sa 20 golova je podijelio i prvo mjesto na listi strijelaca Premijer lige, u kojoj su “građani” osvojili 3. mjesto.

Ovog ljeta se umalo vratio u brazilski Korintijans, ali su dogovori propali jer je u najvećoj zemlji Južne Amerike završen prelazni rok. Sada se pominje da bi Inter mogao da ga dovede...

Bonus video: