Adrović pokazao golgetersku klasu, Mladost - Rudar 2:0

Mladost je neporažena u drugom dijelu sezone, na devet mečeva ostvarila je tri pobjede i šest remija, a šesti meč zaredom nije primila gol
0 komentar(a)
Mladost - Rudar, Foto: Luka Zeković
Mladost - Rudar, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.04.2018. 13:02h

Nakon tri remija bez golova, fudbaleri Mladosti uknjižili su pobjedu - savladali su Rudar 2:0 na svom terenu.

Čovjek odluke bio je Admir Adrović, koji je postigao oba gola.

Prvi u 31. minutu, nakon greške Živkovića, i dobre reakcije na petercu, dok je drugi bio golgetersko remek-djelo - uhvatio je volej sa ivice šesnaesterca i poslao loptu od prečke u gol.

"Sami sebe smo pobijedili", rekao je trener Rudara Miodrag Vukotić.

"Napravili smo neoprostivo mnogo grešaka u odbrani, gdje bi trebalo da smo najjači i najiskusniji. Ponavljaju se greške, igrači koji ih prave morali bi dobro da se zamisle".

Međutim, možda i presudni trenutak utakmice dogodio se u 17. minutu, kada je golman Mladosti Ljuljanović odbranio penal Đaloviću.

"Mi smo prije tog penala imali dvije šanse, preko Adrovića i Petrovića. U fudbalu je obično tako, kada se ne iskoristi velika šansa, stiže kazna. Mi smo odigrali agresivno i na taj način natjerali rivala da pravi greške. Mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je trener Mladosti Aleksandar Miljenović.

Mladost je neporažena u drugom dijelu sezone, na devet mečeva ostvarila je tri pobjede i šest remija, a šesti meč zaredom nije primila gol.

Rezultati

Mladost – Rudar 2:0 - kraj

Admir Adrović 31, 54.

Đalović je u 17. minutu promašio penal za Rudar, njegov šut odbranio je Ljuljanović

Sutjeska – Kom Eurozox (16.00)

Iskra – Budućnost

Zeta – Dečić

Petrovac – Grbalj

Bonus video: