Mijatović u Čelziju?

"Marka" tvrdi da je Mijatović glavna želja uprave Čelzija i da su prvi kontakti već ostvareni, a proslavljeni crnogorski fudbaler, navodno, ima dvije nedjelje da odgovori na ponudu.
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2011. 15:20h

Predrag Mijatović kandidat je za novog sportskog direktora Čelzija, odnosno nasljednika Frenka Arnesena, prenose španska Marka i britanski Dejli mejl.

Arnesen je u novembru prošle godine najavio da će se sa tog mjesta povući po završetku tekuće sezone i prihvatio je posao u Hamburgu.

"Marka" tvrdi da je Mijatović glavna želja uprave Čelzija i da su prvi kontakti već ostvareni, a proslavljeni crnogorski fudbaler, navodno, ima dvije nedjelje da odgovori na ponudu da bude dio tima koji će renovirati ekipu i pomoći Romanu Abramoviču da konačno ostvari svoj san i osvoji Ligu šampiona.

Mijatović je bio sportski direktor Real Madrida od 2006. do 2009. godine i bio je jedan od najzaslužnijih za dovođenju Arjena Robena, Veslija Snajdera i Rafaela Van der Varta, kao i tada 19-godišnjeg Iguaina na "Santijago Bernabeu". Otišao je zajedno sa predsjednikom Ramonom Kalderonom, kojeg je naslijedio Florentino Perez.

Bivši igrač Budućnosti, Partizana, Valensije, Fiorentine i Levantea je i igračka legenda Reala, kojem je golom u finalu Lige šampiona 1998. godine protiv Juventusa donio evropsku krunu nakon 32 godine posta...

Bonus video: