Potpredsjednica savjetovala žene igrača da se uzdrže od porodičnih trzavica

Računamo na vas za posljednjih pet utakmica sezone. Izbjegavajte svaku nepoterbnu napetost u porodici"”, neki su od osam savjeta suprugama i djevojkama igrača Napolija.
0 komentar(a)
Žene igrača Napolija, Foto: Www.sscnapoli.it
Žene igrača Napolija, Foto: Www.sscnapoli.it
Ažurirano: 22.04.2011. 15:54h

Pet kola prije kraja prvenstva drugoplasirani Napoli sanja da može da nadoknadi šest bodova zaostatka u odnosu na vodećeg Milana, ali isto tako želi da ostane ispred Intera. Zbog toga u Napoliju ništa ne prepuštaju slučaju, pa osim stručnog štaba koji se brine o igračima, u “akciju” se uključila i supruga predsjednika kluba Aurelija de Laurentisa, gospođa Žaklin.

Potpredsjednica kluba je, naime, na ručku u otmenom restoranu i prijatnom popodnevnom druženju okupila sve supruge i djevojke igrača, i iskoristila da svima ukaže koliko je bitno da igrači budu maksimalno skoncentrisani do kraja sezone.

Uloga žena u kući je, smatra Žaklin de Laurentis, možda i presudna u ovom trenutku.

U tom pravcu Žaklin je zatražila od supruga i djevojaka igrača da se do kraja sezone maksimalno uzdrže od bračnih trzavica, kako se to ne bi negativno odrazilo na igrače u finišu sezone.

Supruga predsjednika je, čak, svim prisutnim damama podijelila i pergament na matičnom jeziku na kojem je napisano nekoliko savjeta kako da se ponašaju prema partnerima do kraja sezone.

Naziv pergamenta je “Udale ste se za šampiona - Zlatni savjeti kako ga učiniti šampionom”.

"Veliki igrači su veliki kada se tako osjećaju, zato se postarajte da vaš partner stalno tako razmišlja. Računamo na vas za posljednjih pet utakmica sezone. Izbjegavajte svaku nepoterbnu napetost u porodici"”, neki su od osam savjeta suprugama i djevojkama igrača Napolija.

Bonus video: