Anćeloti: Nikad u Interu

"Da li bih uradio što i Leonardo? Ne bih, iako poštujem svačiji lični izbor. Proveo sam 13 godina u Milanu, za mene je nemogući poreći prošlost", kazao je Anćeloti.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2011. 13:41h

Karlo Anćeloti ne bi mogao da uradi što i Leonardo – trener Čelzija kazao je danas da nikada neće biti trener Intera, gradskog rivala iz vremena dok je igrao i bio trener Milana.

Anćeloti je u Milanu, kao igrač i trener proveo 13 godina, osvojivši dva puta Ligu šampiona – 2003. i 2007. godine.

Sve su češće spekulacije oko povratka Anćelotija u Italiju zbog toga što su pozicija u Čelziju više nije tako sigurna, a u međuvremenu je i predsjednik Intera Masimo Morati izjavio da je veoma zainteresaovan za povratak Anćelotija, koga veoma cijeni, u Seriju A.

“Da li bih uradio što i Leonardo? Ne bih, iako poštujem svačiji lični izbor. Proveo sam 13 godina u Milanu, za mene je nemogući poreći prošlost. Što se Moratija tiče, hvala mu na lijepim riječima, ali ne mijenjam mišljenje. Ja sam Milanov čovjek. U slučaju da me pozove, ljubazno bih odbio ponudu”, kazao je Anćeloti za italijanski list “Il Đorno”.

Na pitanje da li bi se vratio na klupu Milana, Anćeloti je odgovorio.

“Re razmišljam o tome, sad sam u Čelziju. Ali, ako bi me jednog dana Berluskoni ili neko drugi iz Milana pozvao, ne bih razmišljao nijednog trenutka – rekao bih “da”, jer se određeni odnosi i pobjede nikad ne zaboravljaju”, dodao je Anćeloti.

Bonus video: