Spektakl na Bramal lejnu za remi dva Junajteda

"Đavoli" su preokrenuli minus od dva gola, a onda početnički primili pogodak za remi u nadoknadi
2504 pregleda 0 komentar(a)
Makberni, Foto: Richard Sellers
Makberni, Foto: Richard Sellers
Ažurirano: 24.11.2019. 19:43h

Spektakularnu utakmcu odigrali su domaći Šefild junajted i favorizovani Mančester junajted na "Bramal lejnu" 3:3.

U utakmici nevjerovatnog preokreta "đavola", domaći su u nadoknadi ipak uspjeli da dođu do zasluženog remija, kada je rezervista Oliver Makberni odlično prihvatio loptu i sa peterca iz okreta pogodio gol sjajnog De Hee.

Upravo je De Hea zaslužan što je do 72. minuta bilo samo 2:0 nula za domaćine, koji su izišli sa tradicionalno velikom željom, dok su gostujući igrači uglavnom posmatrali, kao u 11. minutu kada je španski golman u istom napadu dva puta fantastično odbranio Landstremu i Makgoldriku.

Osam minuta kasnije opet je sjajno odbranio prvi udarac Landstremu, ali je Džon Flek natrčao na loptu i nebranjivo pogodio. De Hea je bio nemoćan i pri udarcu Lisa Musea sa 20-tak metara u donji lijevi ugao u 52.

No, "đavoli" su opravdali nadimak od 72. do 79. minuta preokretom i golovima beka Vilijamsa, potom rezerviste Grinvuda i onda Rašforda. Preuzeo je Mančester junajted konce igre, činilo se da će zabilježiti sigurnu pobjedu, ali se još jednom njegova odbrana pokazala kao "rak rana" mlade ekipe Ole-Gunara Solskjera.

Šefild junajted je na 18 bodova, bod više od "đavola" nakon 13. kola.

Bonus video: