Boban ide iz Milana, vjerovatno i Maldini: Gazidis je jači od legendi kluba

Dvije struje u upravi, pobjednik se nazire
5012 pregleda 1 komentar(a)
Zvonimir Boban, Foto: AC Milan
Zvonimir Boban, Foto: AC Milan
Ažurirano: 02.03.2020. 16:58h

Intervju za "Gazeta delo sport", u kojem je potvrdio da u upravi postoje dvije struje, vjerovatno je i učinio da Zvonimir Boban završi misiju u Milanu.

Sve je puklo kada je Hrvat javno odgovorio na spekulacije da na ljeto u Milan dolazi Ralf Rangnik kako bi obavljao funkciju menadžera (kombinacija trenera i direktora).

"Do prije nekoliko dana sa mislio da su priče o tome da postoje dvije struje unutar kluba neistina. A mi nismo ni upozoreni - to je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne onog Milana kojeg se ja sjećam", rekao je Boban, direktor Milana.

Boban je revoltiran što je o Rangniku kao opciji saznao iz medija, a ne direktno od izvršnog direktora Ivana Gazidisa.

Dolazak iskusnog Njemca, koji se proslavio sa Hofenhajmom, a sada vodi fudbalske operacije za kompaniju Red Bul pod čijom su komandom Lajpcig i Salcburg, značio bi i da više u Milanu nema mjesta ni za Bobana, ali i za sportskog direktora Paola Maldinija.

Mediji prenose da Boban ide (možda već u toku današnjeg dana), da bi s njim mogao i Maldini, jer ne postoje šanse da nadjačaju Gazidisa koji radi po direktivi vlasnika "rosonera" - američke kompanije Eliot.

Bonus video: