Real i Kejn ruše Nejmarov rekord?

Interesovanje Madriđana za Kejna nije novost, ali o njemu se piše sve više i konkretnije...
4 komentar(a)
Hari Kejn, Foto: Reuters
Hari Kejn, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.01.2018. 17:09h

Još nije završen ni januarski prelazni rok, a već se sprema bomba na ljeto.

Ako je vjerovati engleskim novinarima, najkasnije u avgustu će doći do rekordnog transfera u režiji Real Madrida.

"Sandej tajms" javlja da Real ne pita za cijenu kada je u pitanju Hari Kejn i da Totenhem polako popušta - napadač Sparsa bi na ljeto mogao da stigne na "Santjago Bernabeu" za 200 miliona funti ili 227 miliona eura.

Interesovanje Madriđana za Kejna nije novost, ali o njemu se piše sve više i konkretnije...

"Moja želja da ostanem u Totenhemu nije sporna, ali uradiću to samo pod uslovom da klub postane konkurentan u borbi za trofeje", rekao je nedavno Kejn.

Time je jasno stavio do znanja predsjedniku Danijelu Leviju da nije spreman da po svaku cijenu piše klupsku istoriju, već da ga sve više zanima ono što Totenhemu nedostaje - trofeji.

Zato Real sve pomno prati i čeka priliku za napad za golgetera koji je u 2017. godini oborio mnoge rekorde.

Nije isključeno ni da Real pokuša da Totenhemu uz novac pošalje i nekog od igrača, pominju se Marko Asensio i Garet Bejl...

I Velšanin je, međutim, prije četiri i po godine napustio tadašnji "Vajt Hart lejn" između ostalog i zbog nedostatka ambicija koje je ispunio u Realu s kojim je od 2013. do danas osvojio 10 trofeja, od čega tri Lige šampiona.

Real na ljeto čeka rekonstrukcija, pominje se da bi čak mogao da odei Kristijano Ronaldo, te Bejl, Karim Benzema, dok bi uz Kejna u Madridu voljeli da vide i Edena Azara.

Bonus video: