Englezi sele Balotelija u Juve, navijači ne žele da čuju

Rajola je dokazao da je u svom poslu bez premca, a spekuliše se i da je obećao Juveu da će pomoći u transferu golmana Milana Đanluiđija Donarume i kao uslov postavio da Baloteli postane "bjankonero".
2 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.01.2018. 15:56h

Mario Baloteli je osvojio Ligu šampiona sa Interom, ostavio je trag i u Milanu, a sada bi mogao da zaigra i za treći najveći klub u Italiji.

Engleski tabloid "San" ekskluzivno javlja o dogovoru Balotelija i Juventusa po kojem bi tamnoputi napadač na ljeto stigao u Torino kao slobodan igrač.

Baloteliju na kraju sezone ističe ugovor sa Nicom, izvjesno je da neće biti produžen, ali je informacija da će doći u Juve stigla kao grom iz vedra neba.

Italijanski mediji na vijest sa Ostrva odgovaraju da nemaju takva saznanja, a "San" tvrdi da je Balotelijev menadžer Mino Rajola u centru zbivanja, da je najzaslužniji za ovja transfer i da je "sredio" igraču petogodišnji ugovor sa dežurnim prvakom Serije A.

Baloteli je igrajući za Inter i Milan postao jedan od najvećih neprijatelja navijača Juventusa koji na društvenim mrežama jasno ističu da ga ne žele u klubu.

Ali, Rajola je dokazao da je u svom poslu bez premca, a spekuliše se i da je obećao Juveu da će pomoći u transferu golmana Milana Đanluiđija Donarume i kao uslov postavio da Baloteli postane "bjankonero".

Bonus video: