Milojević stiže umjesto Tumbakovića

Bivši trener Crvene zvezde traži da se otpusti sportski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević, sa kojim se 2015. u Čukaričkom rastao u ne baš prijateljskim odnosima

6863 pregleda 34 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Www.crvenazvezdafk.com
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

Neuspjeh u baražu za Evropsko prvenstvo i poraz od Škotske koštaće posla Ljubiša Tumbakovića.

Srpski mediji nemaju dilemu da je Tumba bivši selektor Srbije, a najvjerovatnije će ga naslijediti Vladan Milojević, koji je Crvenu zvezdu dva puta uveo u Ligu šampiona.

Iskusni trener trenutno vodi Al-Ahli i pred čelnike Fudbalskog saveza Srbije je postavio dva uslova da dođe, piše „Žurnal“.

Za prvi nema problema da bude ispunjen, jer je FSS navodno pristao da plati obeštećenje saudijskom klubu. Drugi uslov stvara probleme - Milojević traži da se otpusti sportski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević, sa kojim se 2015. u Čukaričkom rastao u ne baš prijateljskim odnosima.

Pitanje je, međutim, da li će FSS popustiti, jer Matijašević radi dobar posao i uspio je da nekoliko izuzetno talentovanih fudbalera srpskog porijekla, koji su rođeni u inostranstvu, nagovori da nastupaju za „orlove“.

Zbog toga „Blic“ pominje da bi u igru mogli da uskoče bivši treneri Partizana i Crvene zvezde, Savo Milošević, odnosno Slaviša Stojanović. Pominje se i ime Ivan Jovanovića, koji je svojevremeno pravio velike rezultate sa APOEL-om.

Bonus video: