Dečić nije više hit, Mulalić: Ostaćemo skromni i disciplinovani

"Na početku sezone smo željeli opstanak. To ćemo uraditi, a ako nam se ukaže šansa za nešto veće, sigurno ćemo je iskoristiti. Ko je Dečić da nekom prijeti...", kaže trener Tuzana

11479 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Facebook/Decic
Foto: Facebook/Decic

Dečić je bio hit prvog dijela sezone, koji je završio na drugom mjestu - sa 18 bodova manje od neprikovene Budućnosti.

Sada, kada više nisu iznenađenje već velika prijetnja, pred Tuzanima je novi izazov - da potvrde sve dobro što su uradili u prvih 19 kola.

"Na početku sezone smo željeli opstanak. To ćemo uraditi, a ako nam se ukaže šansa za nešto veće, sigurno ćemo je iskoristiti. Ko je Dečić da nekom prijeti... Nastavićemo kao i do sada, skromno sa izjavama, ali veoma disciplinovano na treninzima i utakmicama", rekao je trener Edis Mulalić.

Novo lice u Dečiću je doskorašnji vezista Podgorice Jovan Nikolić.

"Probaćemo da dovedemo još dva-tri pojačanja, da "raširimo" ekipu, jer neće biti lako u nastavku. Računajući i Kup, čeka nas 20 mečeva", istakao je Mulalić.

Drugoplasirani tim CFL ide u Antaliju na pripreme.

"Prvih 15 dana ćemo raditi u Tuzima, a onda selimo u Antaliju. Imaćemo tako nekoliko provjera protiv respektabilnih rivala. Naši planovi se ne mijenjaju, cilj je da dočekamo spremni nastavak sezone i bilo bi dobro da s nekim pojačanjima napravimo zdravu konkurenciju. Jer, povrede su neminovne, moramo da imamo spremne alternative", jasan je Mulalić.

Bonus video: