Giljen: Znamo naš kvalitet, imaćemo šta da pokažemo

Nastavlja se Telekom 1. CFL, Sutjeska na najvećem mogućem ispitu već u prvom kolu nastavka

2524 pregleda 3 komentar(a)
Vladan Giljen, golman Sutjeske, Foto: Savo Prelević
Vladan Giljen, golman Sutjeske, Foto: Savo Prelević

Fudbaleri Sutjeske u drugi dio ulaze sa jedinim ciljem da izbore plasman u Evropu - titula je nedostižna, "daleko" čak 19 bodova, a eliminisani su u Kupu.

Proljećnju polusezonu izabranici Miljana Radovića otvaraju u petak, najvećim crnogorskim derbijem protiv Budućnosti pod Goricom (18 h).

"Svi sa nestrpljenjem očekujemo nastavak prvenstva. Dobro smo odradili pripreme. Mislim da ćemo imati šta da pokažemo", rekao je u najavi meča golman Sutjeske Vladan Giljen.

Četvorostruki šampion loše je otvorio sezonu, u novembru smijenio Dragana Radojičića, kojeg je naslijedio Miljan Radović. Nikšićani su sa Radovićem eliminisani iz Kupa od Dečića, ali su u ligi vezali šest mečeva bez poraza i taj trend pokušaće da nastave protiv velikog rivala.

"Budućnost je odlična ekipa, sa odličnim pojedincima. Poznajemo ih, nisu bez razloga napravili toliku razliku. Što se tiče meča - ako budemo pružili maksimum možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Poštujemo svakoga, ali znamo naš kvalitet i mislim da ćemo u petak imati šta da pokažemo", rekao je Giljen.

Sutjesku su ove zime napustili Damir Kojašević, Filip Mitrović i Admir Adrović, a došli su stranci - Slovenac Rene Miheliič i Brazilac Kaike Augusto.

Bonus video: