Četvrta pobjeda, treći poraz u nizu: Rudar i OFK Titograd nastavili gdje su stali

Pljevljaci su u slavili 4:2, nakon što su u furioznom ritmu odigrali prvih 45 minuta, u nastavku izdržali pritisak rivala, a posljednjih 20-ak minuta sa igračem više sačuvali prednost

6726 pregleda 2 komentar(a)
Vuk Striković, Foto: Dejan Kandić
Vuk Striković, Foto: Dejan Kandić

Tamo gdje su stali u prvom dijelu sezone, fudbaleri Rudara su nastavili na otvaranju drugog - upisali su četvrtu pobjedu zaredom, dok je OFK Titograd doživio treći uzastopni poraz i nastavili tešku borbu za opstanak.

Pljevljaci su u slavili 4:2, nakon što su u furioznom ritmu odigrali prvih 45 minuta, u nastavku izdržali pritisak rivala, a posljednjih 20-ak minuta sa igračem više sačuvali prednost.

Rudar je poveo iz prvog opasnog napada golom Miloša Zečevića u 3. minutu, da bi osam minuta kasnije Miloš Brnović iz slobodnog udarca sa 25 metara, uz nesigurnu reakciju golmana Baltića, poravnao na 1:1.

Do poluvremena, domaći sastav je torpedovao OFK Titograd.

Drugi gol postigao je Predrag Kašćelan, nakon kornera Zečevića i pored loše postavljene odbrane gostiju.

Najljepši gol na meču postigao je Vuk Striković, koji je sa 13-14 metara iskosa sa desne strane poslao loptu pod prečku za deseti pogodak u sezoni - u stilu Erlinga Halanda.

Efektno poluvrijeme završio je Marko Merdović - velikih 4:1 za Rudar.

Na početku nastavka, Brnović je lijepim udarcem smanjio na 4:2, tim Nikole Rakojevića potom napravio pritisak, mogao i do trećeg gola, ali je udarac Bojovića iz teške pozicije zaustavila stativa...

Sve je bilo poznato u 72. minutu, kada je Brnović dobio drugi žuti karton, a Rudar sa igračem više bez problema kontrolisao rezultat.

Rudar - OFK Titograd glava
foto: FSCG

Bonus video: