Najbolji igrač napustio Partizan zbog velikih dugovanja

Asano je u julu 2019. godine stigao kao bivši fudbaler Arsenala i Štutgarta, plaćen je milion eura i dobio je trogodišnji ugovor

7529 pregleda 5 komentar(a)
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Jedan od najboljih igrača Partizana i srpske lige Japanac Takuma Asano je preko društvenih mreža objavio da je jenostrano raskinuo ugovor sa klubom.

Razlog ovakve neočekivane odluke u finišu sezone su velika dugovanja..

"Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vrijeme mučio, odlučio sam da presječem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vrijeme nije isplaćivao moju zaradu na vrijeme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe", naveo je Asano, naglasivši da mu teško što mora da napusti klub "u ovakvim nesrećnim okolnostima".

Asano je u julu 2019. godine stigao kao bivši fudbaler Arsenala i Štutgarta, plaćen je milion eura i dobio je trogodišnji ugovor.

Tada je dogovoreno da će zarađivati 600.000 eura po sezoni, plus bonusi, ali uz dodatke u ugovoru po kome može da ga prekine ukoliko se zakasni sa isplatama najmanje tri mjeseca.

Bonus video: