Golgeter Vujačić: Nadam se da će biti još golova

Štoper lidera srpskog šampionata otvorio put ka pobjedi u derbiju protiv Čukaričkog, čiji su dres nosila tri crnogorska fudbalera

6615 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Štoper Partizana Igor Vujačić postigao je juče u derbiju protiv Čukaričkog (2:0) prvi gol u šampionatu, drugi ove sezone (pogodio je i u Ligi konferencija), a šesti ukupno otkada je 2019. obukao dres beogradskog tima.

"Stvarno sam presrećan zbog gola, vidjelo se i po mom slavlju. Od početka radimo na treninzima prekide i uvijek sam bio blizu da postignem gol, ali nije me htjelo. Vjerovao sam u sebe i sad mi se vratilo. Otvorio sam tešku čutakmicu, pomogao timu i stvarno sam srećan, nadam se da će ih biti još", rekao je Vujačić, bivši defanzivac Zete, prenosi Beta.

Crnogorski reprezentativac stub je odbrane Partizana koji nakon 15 mečeva ima osam bodova više od Crvene zvezde, doduše sa utakmicom više.

Čukarički je treći na tabeli, odmah iza "vječitih", a protiv Partizana u nedjelju igrali su crnogorski internacionalci Asmir Kajević, Bojan Roganović i Marko Rakonjac.

Trener Čukaričkog je legenda Partizana Saša Ilić.

"Bila je to veoma zahtjevna i teška utakmica, ekipa Čukaričkog zaista igra dobro. Što se tiče Saše Ilića, zaista je velika čast i privilegija upoznati takvu legendu kluba i igrati protiv njega, stvarno mi je srce puno".

U Ligi konferencija, Partizan četvrtak na gostovanju Gentu ima priliku da se revanšira Belgijancima za poraz u prošlom kolu u Beograd (1:0).

Vujačić je na tom meču u finišu uzdrmao prečku strahovitim udarcem iz daljine.

Gent nakon tri kola ima devet bodova, Partizan šest, a Flora i Anortozis po jedan.

"Još jedna teška utakmica u nizu, ali smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Nadam se da ćemo se vratiti u igru za prvo mjesto i da ćemo slaviti u Belgiji", rekao je Vujačić.

Bonus video: