Neobične scene na „Olimpiku” - Aćerbi se smijao nakon preokreta Milana, Marušić mu vikao

„Sad je dosta. Uvijek sam davao sve za ove boje i ponosan sam što sam osvajao trofeje u ovom dresu. Večerašnji smijeh bio je histeričan zbog načina na koji smo izgubili, a ne jer sam bio srećan zbog našeg poraza”, napisao je Franćesko Aćerbi na Tviteru

20128 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Milan je golom Sandra Tonalija u 92. minutu došao do zaslužene pobjede nad Laciom u Rimu (2:1), vratio se na vrh Serije A sa dva boda i utakmicom više od Intera, ali se nakon meča na "Olimpiku" priča i o Franćesku Aćerbiju.

Iskusni štoper je nakon gola Tonalija počeo da se smije, zbog čega mu se izvikao saigrač Adam Marušić, koji je i sam bio jedan od krivaca za odlučujući pogodak, jer mu je Ante Rebić oteo loptu.

Italijanski mediji nagađaju šta mu je crnogorski reprezentativac rekao, ali i zbog čega je Aćerbi, koji traži način da ode iz kluba i na ratnoj je nozi sa navijačima, tako reagovao.

Najvatrenije pristalice Lacija su osuli paljbu po 34-godišnjem defanzivcu na društvenim mrežama, zbog čega se oglasio na društvenim mrežama.

„Sad je dosta. Uvijek sam davao sve za ove boje i ponosan sam što sam osvajao trofeje u ovom dresu. Bilo je nekih nesuglasica, a kao što sam već rekao pravio sam greške i izvinio se. Večerašnji smijeh bio je histeričan zbog načina na koji smo izgubili, a ne jer sam bio srećan zbog našeg poraza. Ne želim da navijači čak ni pomisle tako nešto o meni”, napisao je Aćerbi na Tviteru.

Bonus video: