Levin ultimatum: Ugovor na dvije godine i veća plata

Bajern s igračima koji su stariji od 30 godina, a Levandovski ima 33, sklapa jednogodišnje ugovore, ali čini se da su u slučaju poljskog fudbalera spremni da učine ustupak

3725 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Poljski golgeter Robert Levandovski (33) ima dva zahtjeva kad je u pitanju produženje ugovora s Bajernom - novi dvogodišnji ugovor do ljeta 2025. i povećanje plate, koja prema neslužbenim podacima iznosi 24 miliona eura godišnje, objavili su britanski mediji.

Bajern s igračima koji su stariji od 30 godina, a Levandovski ima 33, sklapa jednogodišnje ugovore, ali čini se da su u slučaju poljskog fudbalera spremni da učine ustupak.

Ali, kad je u pitanju plata to je već sporno područje. Levandovski je već ionako najplaćeniji igrač u klubu i značajno povećanje zarade moglo bi da ima uticaj na zahtjeve drugih igrača.

Njegov ugovor s Bajernom ističe u ljeto 2023., a Bajernov službeni stav je da će Poljak ostati u klubu do kraja iduće sezone.

Kruži, međutim, priča da bi mogli ga ga prodaju ovog ljeta za odštetu od barem 40 miliona eura, te da je Barselona prvi izbor.

Od kada je 2014. stigao u Bajern, Levandovski je izuzetno efikasan, te je u 372 utakmice postigao 342 gola.

I ove sezone je na vrhunskom nivou, u 43 nastupa upisao je 48 pogodaka.

Bonus video: