Krstović na čelu liste strijelaca Lige konferencija

Krstović se upisao u svakom od četiri odigrana meča za Dunajsku Stredu u evropskim takmičenjima

5794 pregleda 2 komentar(a)
Krstović, Foto: DAC Dunajska Streda
Krstović, Foto: DAC Dunajska Streda

Crnogorski napadač Nikola Krstović je trenutno najbolji strijelac Lige konferencija sa pet golova!

Krstović se upisao u svakom od četiri odigrana meča za Dunajsku Stredu u evropskim takmičenjima: po gol je dao Vikinguru u obje utakmice, a upisao se i u dva meča protiv Kliftonvila, s tim što je u revanšu u Sjevernoj Irskoj mrežu tresao dva puta.

Pet golova je postigao i mladi napadač ekipe Balkani sa Kosova, Albion Rahmani, a četiri puta su mrežu tresli Brazilac Džeferson koji igra za maltešku Gziru i najpoznatije ime među istaknutim strijelcima - Jamajčanin Andre Grej koji igra za grčki Aris, a ljubiteljima fudbala je poznat iz Premijer lige gdje je igrao za Votford i Barnli.

Da se dobra forma Krstovića prelila i na domaće prvenstvo pokazuju uvodna dva kola gdje je takođe upisao po gol pa i tamo dijeli vrh liste strijelaca sa još dvojicom fudbalera.

Krstović je fudbalsko ime napravio u Zeti, odakle je prešao u Crvenu zvezdu, gdje se nije najbolje snašao. Prošle godine je dao devet golova na 26 utakmica za Dunajsku Stredu. Za reprezentaciju je do sada odigrao tri utakmice i još čeka prvi pogodak.

Bonus video: