Matijas Pogba opet "udara": Pol je okružen kriminalcima i zlim činima

Francuska policija nedavno je uhapsila pet osoba zbog sumnje da su ucjenjivali francuskog asa i igrača Juventusa, koji tvrdi i da je u sve umiješan njegov brat Matijas

4498 pregleda 0 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Shutterstock
Pol Pogba, Foto: Shutterstock

Nastavlja se afera Pogba - Matijas Pogba se danas oglasio na društvenim mrežama novom pričom kojom ponovo pokušava da diskriminiše svog slavnog brata Pola.

Francuska policija nedavno je uhapsila pet osoba zbog sumnje da su ucjenjivali francuskog asa i igrača Juventusa, koji tvrdi i da je u sve umiješan njegov brat Matijas.

“Moj brat je licemjer, manipulator i kriminalac. Uvek je bio okružen delikventima i kriminalcima. I danas je. Problem je što ih je koristio da stekne status na ulici, da radi poslove sa njima i što su oni u njegovo ime prosipali nečiju krv. Ostavio je porodicu na milost i nemilost bandita. Neki od naših rođaka su već napadani i bili upucani zbog njega i njegovih prijatelja. On je za to vreme živio u svojoj tvrđavi sa gomilom tjelohranitelja. Što je koštalo”, ispričao je danas Matijas Pogba.

On je ponovio da je Pol u stalnoj komunikaciji i odnosima sa “vračem koji je bacao čini na njegove saigrače”, a Matijas trvdi da je sve otkrio Polov dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva, vozač i desna ruka Mamadu Gamasa, poznat po nadimku Mams.

“Šest godina je Mams bio desna Polova ruka, a posljednje četiri godine ga je koristio kao glavnog posrednika između njega i vrača kojeg je predstavljao kao ujaka. Pol se samo pretvarao da mu je Mams prijatelj, a zapravo ga je iskorišćavao da na čudna mjesta nosi nepoznatim ljudima torbe sa novcem. Mams se na kraju uplašio svega, pobjegao od Pola i sve ispričao”.

Matijas Pogba tvrdi da zna za šta je Pol koristio vradžbine.

“Zadaci su mu bili da predvidi budućnost, pomogne Polu da zablista, pojača mu kvalitete, baca zle člini na saigrače i protivnike. Saradnja vrača i Pola je počela 2016. Vjerovao je da mu je vrač pomogao da osvoji Ligu Evrope sa Junajtedom u finalu protiv Ajaksa, a tražio je od njega da mu pomogne da osvoji i Evropsko prvenstvo u Francuskoj tog ljeta. Čudne stvari su se dešavale tada. Kao na primjer, 'oblak' leptira koji se pojavio prije jedne utakmice”, ispričao je Matijas Pogba, koji je ponovio da je vrač bacao čini na Kilijana Mbapea.

Bonus video: