PSŽ izgubio vjeru u Galtijea: Zidan ponovo najveća želja, pominju se Murinjo, Nagelsman, Luis Enrike...

"Zizu" je i prošlog ljeta bio na meti PSŽ-a, ali tim sa "Parka prinčeva" nije uspio da ga ubijedi da preuzme posao, jer se vjerovalo da će Zidan nakon Svjetskog prvenstva u Kataru biti novi selektor Francuske

4140 pregleda 0 komentar(a)
Zidan, Foto: Shutterstock
Zidan, Foto: Shutterstock

Eliminacija iz Lige šampiona i ne baš ubjedljiva igra u Ligi 1 "natjerali" su vlasnike Pari Sen Žermena da ponovo razmišljaju o promjeni trenera.

I ponovo će prva želja svetaca biti francuska legenda Zinedin Zidan, koji bi na klupi francuskog prvaka trebalo da zamijeni Kristofa Galtijea, javlja francuski RMC sport.

"Zizu" je i prošlog ljeta bio na meti PSŽ-a, ali tim sa "Parka prinčeva" nije uspio da ga ubijedi da preuzme posao, jer se vjerovalo da će Zidan nakon Svjetskog prvenstva u Kataru biti novi selektor Francuske.

Ipak, Didije Dešan je ostao selektor "galskih pjetlova", pa PSŽ kreće u novi napad na Zidana.

Kako navodi RMC sport, "sveci" će uraditi sve da dovedu čovjeka koji je kao trener Real Madrida osvojio tri Lige šampiona, bez obzira na jake veze koje Zidan ima sa Marsejom, ljutim rivalom PSŽ-a.

Osim Zidana, kao potencijalni novi treneri kluba iz Pariza pominju se Žoze Murinjo, Julijan Nagelsman i Luis Enrike... Međutim, pomenuta imena žele i Čelsi i Totenhem...

Bonus video: