Mančester junajted odbio rekordnu ponudu za golmanku Erps

Kako je prenio Skaj, ponuda je bila svjetski rekord ženskog fudbala za golmanku, ali Junajted nema namjeru da proda Erps već želi da produži ugovor

3896 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ženski fudbalski klub Mančester junajted odbio je rekordnu ponudu neimenovanog kluba za svoju golmanku Meri Erps, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako je prenio Skaj, ponuda je bila svjetski rekord ženskog fudbala za golmanku, ali Junajted nema namjeru da proda Erps već želi da produži ugovor.

Sadašnji ugovor 30-godišnje reprezentativke Engleske ističe za godinu dana.

Erps je prošle nedjelje proglašena za najbolju golmanku na Svjetskom prvenstvu u Australiji i na Novom Zelandu. Ona je primila četiri gola u sedam utakmica na turniru i odbranila je jedanaesterac u finalu protiv Španije, koje je Engleska izgubila sa 0:1.

Erps je 2019. godine iz Volfsburga prešla u Junajted. Odigrala je svaki minut u prvenstvu u posljednje četiri sezone, a u februaru je dobila nagradu Fife za najbolju golmanku svijeta.

Mančester junajted se pojačava ovog ljeta u namjeri da osvoji šampionsku titulu, u ekipu je došla Žejsi iz Brazila i najavljen je dolazak još nekolicine igračica.

Bonus video: